Fineste Brighton

Brighton er en så fin by – er det et sted i England jeg vil tilbake til, så er det dit. Vi koste oss masse i denne byen, og vi bodde på et hjemmekoselig hotell med vindu, slik at vi kunne ligge i sengen å se utover himmelen! Det er en akkurat passe stor by, som også ligger langs kysten – mye finere enn London syns jeg.

Dagene der gikk altfor fort, så skulle gjerne ha vært der lengre – men vi fikk sett og gjort mye på kort tid. Vi gikk mye rundt i byen, var på shopping, spiste veldig god taco, gikk under klippene og endte opp på en koselig plass som het Rottingdean (et tettsted, tror jeg), som vi syklet rundt i, også syklet vi tilbake til Brighton pier med solnedgangen rundt oss.

Før vi dro i dag spiste vi frokost på en koselig café, også var vi oppe i et stort tårn som hadde 360-graders utsikt utover hele byen. I London spiste vi litt lunsj, også gikk jeg av t-banen før min søster – savner henne litt allerede, var rart å forlate hun midt i London!

Minnekortet var ikke helt samarbeidsvillig nå, men dere kan få se noen Instagram bilder av denne fine plassen:

// Brighton Pier – så fin plass!

 

// Undercliff walk – gøy med bilder…

 

// Til høyre er verdens eldste togbane – som fremdeles er i drift!

// Oppe i tåret.

Nå har jeg tatt toget til Stoke-on-Trent, og har kommet frem til venninen min – vi har bare slappet av med film, taco og vin i kveld, og nå skal jeg legge meg. I morgen skal hun på jobb, så jeg vet ikke enda hva jeg skal finne på – skal i hvert fall sove til jeg våkner. Jeg må også sjekke ut restplassene til studiested før jeg gjør noe annet – ettersom jeg står på venteliste der jeg helst ville kommet inn.

Har du vært i Brighton før?

12 kommentarer

Siste innlegg