Bursdagsbarn

God morgen ♥

I går gikk jeg inn til sentrum langs kanalen – det er så koselige med engelske kanaler med små båter og hus!  Jeg var en siste tur innom Primark også satt jeg på Costa og koste meg med kaffe. Etterpå skulle jeg møte venninnen min på jobb for å spare litt tid, siden vi skulle reise til en park med aper (som lever fritt) – siden taxisjåføren kjørte meg til feil adresse, så rakk vi det ikke – men vi dro innom en park som også var ganske så fin! På kvelden koste vi oss med vin, fin og taco, slik som i går.

I dag har jeg bursdag. Jeg blir 28 år. Nå begynner jeg å bli litt stressa for dette livet mitt, egentlig. Men jeg blir i det minste eldre, og det er heller ikke en selvfølge for meg.

Jeg har vært våken i noen timer allerede! Klokken er en time mindre her enn i Norge, og det hadde jeg glemt, heldigvis var det ene studie i Oslo fortsatt på listen. Hvis jeg ikke finner på noe annet, så kommer jeg til å bygge videre på det året jeg har gått i år. Nå har jeg i hvert fall fått tatt meg en god dusj og spist grøt – måtte ha litt sjokolade til frokost også, jeg – det er vel lov når man har bursdag vel ♥

Jeg er ikke i Norge på bursdagen min i år med vilje, fordi jeg ville finne på noe annet enn tidligere år – jeg har litt blandede følelser av forventinger og dårlige minner i forbindelse med bursdagen min egentlig. Jeg har ligget på sykehus når klokken har tikket over 00.00, i fjor satt jeg på en trikk i Oslo når klokken ble 00.00 og gråt. Året før der ble jeg vekket av en sykepleier som sang bursdagssang for meg og satt en muffins på nattbordet mitt, men selv om jeg var innlagt – så er det faktisk en ganske hyggelig minne ♥ Har mange fine bursdagsminner også, men de vonde sitter litt fast i meg enda. Jeg gjorde heldigvis ingen av disse tingene i år, så årets bursdag er allerede bedre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg gikk ned i stuen her, så stod det en pakke til meg på bordet fra venninnen min, veldig koselig, også så fint kort ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokken fikk jeg av mamma og stefar og genseren av min søster – har hatt lyst på ny DW klokke veldig lenge nå, så jeg plukket den ut på vei hjem fra Hellas selv, genseren plukket jeg ut her i England, så det var ikke veldig overraskelse akkurat. Hehe!

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten og sminke meg, også reiser jeg en tur inn til byen og finner på noe. Jeg skal ikke bare være i England på bursdagen min heller, i 16-tiden reiser vi til Dublin og blir der i helgen- det er en times flytur unna herfra. Vi har bestilt bord på en restaurant i kveld, så det blir feiring der. Så dette blir forhåpentligvis en veldig fin bursdag!

Så – gratulerer med dagen til meg ♥♥♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg