Off to Kiel

Hei igjen! Jeg hadde bestemt meg for å blogge fult igjen, men nå begynner jeg å bli litt usikker. Her er jeg i hvert fall nå.

Nok en trebåtfestival er over, og nok en festival gikk ikke så bra – tror den helgen må være et av de største traumene jeg har fra tiden min i Risør. Men nok om det – fredagen var i hvert fall veldig fin.

På søndag gikk jeg tur med hunden vår, også var jeg i byen og møtte en en venn av meg som jeg ikke har sett på altfor lang tid – etterpå kjørte vi opp over byen og så på solnedgangen – så det var i hvert fall en koselig søndag! Før jeg reiste hjem til Oslo på mandag, dro mamma og jeg en tur ned til sentrum og så litt i butikkene – finner alltid en skatt eller to når jeg handler i Risør. Denne gangen fant jeg meg et par Toms til 200 kr, så det var ett kupp.

Bilder fra turen til Dublin – passet i grunn inn her, i hvert fall det siste – høhø.

I går var jeg i grunn kun hos legen, fikk tatt igjen litt trening og ellers har jeg vært hjemmet og ordnet og ligget altfor mye i sengen min. Jeg har gjort det samme i dag, bare at legen ble byttet ut med DPS. Nå har jeg igjen pakket kofferten min. Vi var egentlig fire stykker som skulle reise, men to av de meldte avbud i siste liten, og jeg var overraskende nok litt lettet i det dem sa det, for jeg er rimelig sliten nå. Men vi to gjenværende bestemte i går at vi skulle reise alene, siden vi uansett hadde bilettene – så i morgen skal jeg med båten til Kiel. Forhåpentligvis ender jeg ikke opp innesperret denne gangen (Ja, det har skjedd – på danskebåten vel og merke. Hva som kan ligge bak en tilsynelatende perfekt hverdag, dere).

Nå gleder jeg meg til å sove i nytt sengetøy! Smil – Og god helg til dere ♥ 

4 kommentarer

Siste innlegg