Det var lenge siden

God fredag og helg! Dette er muligens den første helgen for mange etter at skolen og eventuelt jobb startet opp igjen for fult?

Jeg møttet halvhjertet opp på første skoledag i forrige uke, og deltok såvidt på fadderuken i uken som var. Jeg var ute et par dager, og dagen derpå var jeg faktisk på Tusenfryd. Heh, se det for dere –  men det var overraskende gøy! Jeg har ikke vært på forelesningene denne uken, så jeg har vært veldig usikker på hva jeg skal gjøre dette året. Tilslutt fant jeg en løsning, så jeg har gjort om litt på studieplanen – slik at jeg ikke tar like mye som jeg gjorde i fjor høst, men samtidig kan få litt flere poéng!

Denne uken har jeg kun fokusert på meg selv, trent, fått orden på litt praktiske ting og tatt ting i mitt eget tempo – så nå er det litt orden her igjen. Slike rolige uker har jeg faktisk savnet – jeg sitter i sofaen nå og rister, så veldig rolig er jeg vel ikke. Men jeg vet at jeg vil angre i morgen om jeg drar ut på byen nå – så jeg havnet her inne i mangel på noe å gjøre! Det er i hvert fall deilig at det går mot høst – luften blir kaldere, friskere og ting sklir tilbake til normalen igjen. Selv om overgangen ble like brå som overgangen til sommeren i mai – finnes det ingen mellomting i vårt klima eller? Det tar vel ikke lange tiden før vi vil savne å ha 30+, men det får vi ta når den tid kommer!

Ellers hadde vi en veldig fin tur til Kiel! Det ble store mengder med rødvin, god mat, shopping og spa. Å gå småbrisen til et spa å synke ned i et boblebad med et glass rødvin i hånden i bakrus er faktisk overraskende digg – bare prøv det ut nesten gang dere er bakfulle! Jeg liker egentlig ikke å være fanget (slik man er på en båt), men å miste all mobildekning er ganske fint. Det blir som at tiden står stille og man kan ikke rømme noen sted, verken fra seg selv eller andre!

Jaja, i dag ble det norsk taco og pepsi max, noe kroppen min sikkert setter stor pris på.

Hva gjør dere i helgen da?

6 kommentarer

Siste innlegg