Helg igjen

Hei og god høst!

Dette har vært en sikkelig slitsom og krevende uke både psykisk og fysisk med altfor mye behandlingsmøter og andre ting. Jeg har til og med vært på en halv forelesning- endelig får enn vel si. Jeg er så glad for at det er fredag nå.

Det er regn og sol om hverandre, det blåser høstlig og trærne blafrer frem og tilbake at høsten er kommet for å bli, har jeg nesten ikke fått med meg. Vi er i slutten av september, og dagene har bare forsvunnet fra meg.

Jeg var hjemme på lørdag og det ble bare trening selv om målet var og få til noe mer, så ble det ikke noe. Men – jeg har fått oppgradert garderoben min betraktelig i mens jeg har vært her, både med jakke, flere sko, klær og tilbehør. Fikk også hentet min nye koffert i dag, så nå er det bare å reise fra landet! Det er ikke bare dyrt for staten at jeg er på sykehus, det svir i lommeboken min også, som også forsåvidt blir fylt opp av staten siden jeg ikke jobber. Sånn blir det hver gang jeg er innlagt, så alt var vel ikke helt gjennomtenkt. Men alternativet kunne ha vært at jeg brukte pengene mine på alkohol, så det er vel bedre å bruke de på noe fornuftig i det minste!

Jeg har vel egentlig funnet ut av at jeg blir i ekstremt dårlig humør av og ikke trene, så det er nok bedre for meg å trene enn å la det være – det er bare det at jeg blir så skuffet de dagene kroppen vil hvile. Jeg har vært hjemme i dag og jeg reiste rett for å trene, etter nesten en hel uke pause! Om noen sitter og ser på overvåkningskameraene til sykehuset her, så får de seg nok en god latter når de ser at jeg går rundt og rundt bygget til skrittmålet mitt er nådd, så bevege meg gjør jeg. Dessuten har jeg puslet to puslespill siden jeg kom hit, alle har roset meg for å være en tålmodig og sta sjel – heeh. 

Hadde en liten shot med et høstree her en dag.

Etter at alle har lagt seg er tiden jeg slapper best av på når jeg er på avdelingen, selv om det ikke er en eneste lyd å høre – det er nesten så jeg kan høre mine egne tanker her jeg sitter i sengen. Jeg skal hjem i morgen også, jeg starter i det små med å vende meg til tilværelsen der før jeg skal skrives ut for godt.

God helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg