Ting i små steg

Denne lørdagen ble ikke helt som forventet kan man si. Natten har hengt igjen stort sett hele dagen – jeg sov lite i natt, men jeg sov også så dårlig at jeg skriker i søvne, eller – jeg vet ikke om jeg skrek fysisk, men dere forstår muligens hva jeg mener. Ikke nok med at jeg våknet tidlig, men jeg sovnet med kaffekoppen i sengen – å våkne til fersk kaffe er noe positivt her. Funfact: jeg lærte meg å drikke sort kaffe når jeg var innlagt i 2013. Hvordan klarte jeg meg uten før? Men nok en dårlig søvn ble avbrutt med et brak på døren. Jeg ser i hvert fall frem til å sove på noe som ikke er like hardt som en madrass i glattcellen og sleppe å skvette av at det banker på døren.

I 12.30 tiden så reiste jeg ned til byen for å ordne noe- frivillig i Karl Johan på en lørdag, det var ikke lenge jeg ble værende i det kaoset. Jeg var en tur i Botanisk hage på vei tilbake til avdelingen og tok meg en lunsjpause der. Etter jeg kom tilbake har jeg kun gått en tur og slappet av. Alt dette gjorde meg veldig utmattet, (det skal ingenting til for tiden) så det ble ingen tur hjem i dag likevel – men jeg fikk i hvert fall noe ut av lørdagen så får si meg fornøyd med det.

I kveld har jeg tatt medisin for å få sove bedre, så satser på at morgendagen blir bedre og jeg får tatt meg en tur hjem da! Natti natt ♥

6 kommentarer

Siste innlegg