En ny start

God kveld ♥

Rundt halv to i dag var jeg hjemme i leiligheten min igjen!

Jeg følte meg ganske lettet når jeg lukket døren til behandler for siste gang i dag og gikk ut av inngangsdøren. Begynte å bli veldig lei, spesielt av at jeg ikke kunne gå noe sted uten å gi beskjed. Jeg liker å gjøre som jeg vil uten å gi noen beskjed om hva jeg gjør og hvor jeg er. Det har skjedd endel positivt- noe som er sjeldent i min situasjon og ikke noe jeg så for meg når jeg kom inn helt ødelagt akutt. Det er sjeldent jeg drar fra et sånt sted med en følelse av at de har hjulpet meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid må finne de gode psykologene (mannfolk denne gangen også) når jeg er innlagt, for de kan jeg ikke beholde. Sykt irriterende. Nå føler jeg meg nesten litt fri igjen – som om jeg har vært fanget, noe jeg ikke akkurat har. Det er vanskelig å beskrive det – akkurat nå ser jeg frem til å være hjemme igjen. Det blir nok ikke så lett i starten og jeg må i gjennom en tilvenningsprosess, så jeg gruet meg litt til å reise hjem – men akkurat nå går det bra.

Denne dagen har vart så lenge og det har endelig blitt mørkt ute. Jeg har brukt dagen på å kjøpe inn nye blomster, litt nytt interiør, vasket og fylt opp kjøleskapet med mat, satt på maskinvask, byttet på sengen, vasket hele leiligheten og tilslutt meg selv. Phju, nå er det i hvert fall rent og fint her! Nå har jeg akkurat spist makrell med familien – som jeg gleder meg til å spise min egen mat når jeg vil. Funfact: denne gangen har jeg lært meg å drikke farris. Jeg må nok prøve å holde på noen rutiner og i den anledningen tok jeg faktisk med meg dagsplanen på avdelingen hjem for og ikke glemme hvordan det fungerer her i livet – haha.

Nå er jeg trøtt. Kanskje ikke så rart – da jeg først satt meg ned for dagen nå. Jeg har ikke trent i dag, rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst og jeg ville ikke starte uken med noe negativt, noe det er å tvinge seg selv til å gjøre det. Jeg vil prøve å starte på nytt og sette en strek over alt som har vært før oktober. Så jeg håper dette blir en positiv og fin måned, for det trenger jeg virkelig nå. Jeg skal i hvert fall prøve så godt jeg kan og om det ikke går, så er det ikke noe å gjøre med det. Det passer i hvert fall ganske bra å bli skrevet ut første oktober, syns jeg – en av mine favoritter også!

Siste innlegg