Lets weekend again

Nok en uke er over, og det er fredag – noe jeg faktisk hadde glemt i dag tidlig. Når klokken ble 11.30, kom jeg på at jeg hadde en timeavtale 12.30, og der satt jeg i pysjen – rakk det akkurat, og jeg fikk bestilt biletter til Pink i august neste år… i Stockholm. Satt lenge for å få tak i her hjemme, men ga tilslutt opp – så om dere ville på den koserten, er dere dessverre for sent ute…

Nå har jeg kommet hjem fra en tur i byen, var på en time fotterapi blant annet. Jeg skulle gå meg en tur i Frognerparken etterpå, men siden jeg var iskald og kroppen min er sliten så ble det kun en liten tur innom slottsparken. Bladene faller av trærne og visner nå, og solen gjemmer seg bak et skylag – jeg liker ikke det, og er ikke klar for å fryse nesetippen av meg enda, eller ta i mot det hvite strøsselet som snart kommer fra himmelen. Den overgangen er alltid kjip!

Et bilde fra nydelige Bath:

Ellers er min helg ganske åpen og uten fastsatte planer. Mange skal vel feire halloween i helgen? det gikk opp for meg at jeg var i Kina på denne tiden i fjor, og derfor føles det ut som det er veldig lenge siden forrige halloween. Det blir nok ingen feiring i år heller, men jeg skal kanskje ut i morgen. Jeg har ikke bestemt meg enda, har sagt nei til samtidlige fester siden før innleggelsen nå, og det med god grunn. Så vi får se!

God helg, fine dere ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg