Halloween

God kveld!

Tenk at oktober allerede er over – merker jeg syns det er litt trist. Jeg vil ha mer av lys, fine høstfarger og sol og er virkelig ikke klar for mørke dager, kulde og snø. Den første snøen kom faktisk på lørdag i det jeg skulle gå ut, så det ble ingen tur i helgen på meg. Jeg var ute i skogen i dag, og kom frem til favorittplassen min akkurat samtidig som alle de rosa skyene – så det ble en magisk 31.oktober og mest sansynlig den siste turen for i år ♥

Ellers dro jeg ut på lørdag, og det er egentlig grunnen til at det har vært stille her siden. Hele mandagen var vi på HL-senteret med skolen og på kvelden var jeg hos tannlegen. Ellers ble telefonen min ble stjelt på nattbussen, så jeg har holdt på med ny telefon og prøvd å samle alle bilder på et sted. Jeg mistet dessverre alle bildene mine fra 2018, noe som var sinnsykt kjipt. En ting er alle naturbildene, de kan jeg ta på nytt – men alle de personlige bildene man ikke deler, og ikke minst fra alle turene jeg har vært på. Vel, det er ingenting annet å gjøre enn å ta lærdom av det nå, og kjærlighetssorgen begynner å gå litt over. Heldigvis bruker jeg også vanlig kamera når jeg er på tur, så hele 2018 ble ikke slettet ut. Gikk opp for meg at jeg egentlig har gjort ganske mye fint i år, i til tross for at psyken har vært ganske dårlig til tider.

Har dere feiret halloween eller?  jeg har vært så opptatt med telefonen at det satt litt demper på både jul og halloweenstemning hos meg! Jeg skal straks legge meg tenker jeg, nå er klokken altfor masse og døgnrytmen sklir ut her – ettersom det er time hos DPS i morgen, kan jeg ikke være helt i tåka. Natta!

2 kommentarer
  1. Takk! Ja, det var kjedelig. Heldigvis bruker jeg vanlig kamera på tur, så jeg har fremdeles endel blir fra 2018. Var det som var verst, en telefon kan jo erstattes 🙂 solliv:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg