Hello winters

God, stille og rolig søndagstemning i stua ♥

Denne helgen har vært ganske fin, en søsterhelg var virkelig etterlenget og vi har hatt det veldig koselig med musikal, kino, shopping, starbucks, pizza og filmer.

I dag har vi tatt det ganske rolig, jeg var ute en tur for å kjøpe bøker på loppemarked og et par timer på trening etter at min søster hadde reist hjem. Nå ligger jeg her på sofaen med en kopp kakao og oppdaterer meg på yotube og skal snart ta kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer på hvor mange kopper jeg har vist frem på denne bloggen, det er i hvert fall ikke få. I dag tok jeg i bruk en av vinterkoppene – jeg klør i fingrene etter å ta frem julekoppene mine, her om dagen var det like før jeg kjøpte meg en julekopp på Kremmerhuset, men jeg klarte å motstå – enn så lenge! Adventsstake, gullbord og julepynt har jeg kjøpt inn, så nå er det vel ikke lenge før jeg begynner å pynte. Hee, skal prøve å holde meg litt til!

Over til noe som ikke er like hyggelig. I morgen er dagen jeg skal tilbake til DPS – ny avdeling og nye mennesker.. igjen. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal være der, det blir nok til at vi tar en uke om gangen. Så nå sitter jeg her som en usikker fjortenåring, men jeg skal gå inn der med ryggen hevet og håpe at det ikke blir helt forferdelig – men jeg har en god følelse på at det skal gå greit, så jeg krysser fingrene for det og at november forsvinner fort. Det er i hvert fall den verste årstiden å være innlagt på, så jeg ser det positive i det, siden jeg hater november. Vi snakkes!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg