Plants in my mind

God mandag!

Jeg vet ikke helt hva som feilte meg i går, jeg hadde sett for meg en søndag hvor jeg kun lå inne i sengen og så ut på det forferdelige været. Men så fikk jeg plutselig lyst til å gå ut, og jeg gikk langt også – helt hjem faktisk. Ja, så er det ikke mer enn ett t-bane stopp da (haha), men det tok jo litt tid for det. Jeg gikk skogsveien og kom ut ved Plantasjen, så tok meg en tur innom der og kjøpte en plante og ett tre – førstenevnte har jeg lett etter lenge, men uten hell? og treet kjøpte jeg bare for å ha noe i vinduskarmen her. Jaja, etterpå dro jeg hjem og så på film før jeg tok t-banen tilbake.

I dag våknet jeg ikke spesielt utvilt, denne natten har vært slitsom. Husker jeg våknet i natt av at jeg skvatt, det var sikkert bare noe som falt ned på kjøkkenet, men jeg fikk jo nesten hjerteinfarkt her jeg lå. Jeg kom i gang med dagen likevel, kan ikke akkurat bli liggende i sengen hele dagen når jeg er her og må følge faste måltider blant annet. Så etter lunsj tok jeg meg en tur ut i skogen – solen har jo vært oppe i dag, noe som er sjeldent om dagen, og det utnyttet jeg til det fulle og fikk meg lang skogstur på mine favorittsteder ♥ også var jeg en liten tur i byen før det ble fult rush!

Nå skal jeg lakke neglene mine med den nye essielakken jeg kjøpte i stad – ting man aldri gidder å gjøre hjemme har jeg mer enn nok tid til å gjøre her!

Ha en fin kveld♥

6 kommentarer

Siste innlegg