Its begin to look like christmas

Hey, lørdag.

Helg og stillhet ♥

Uke to er over og jeg vet allerede nå at dette ikke kommer til å bli noen lette uker, men det er vel meningen at det skal bli verre før det blir bedre. I går ble jeg vekket for å ta blodprøver. Men etter å ha vært nålepute et kvarters tid var det bare å gi opp, få i seg en kaffe å gå til behandler – en perfekt start på fredagen eller. Den timen slo meg helt ut, så jeg sov over til i dag. Nå er jeg hjemme for å få tankene litt bort fra stedet, menneskene og det som skjer der, og for å sove i min egen seng. Jeg har lagt på nytt sengetøy og vil egentlig legge meg med en eneste gang. Håper jeg sover i mange timer og våkner uthvilt i morgen – uten å bli vekket av noen andre enn meg selv. Så håper jeg at jeg får med meg litt motivasjon tilbake også, det er ikke mye gøy å være rundt meg når jeg er irritert, sliten og lei.

Har lest ut 4 bøker siden jeg kom, sett flere serier og gått utallige turer i nærområdet – det er mye tid jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av om dagen. Og jeg begynner å lure på hva jeg egentlig bruke all denne tiden på når jeg er hjemme? haha. Jeg er i hvert fall glad jeg har noe konsentrasjon, til tross for at jeg er urolig mesteparten av tiden. Også nå – noe som er veldig irriterende, fordi jeg vil slappe av, og ikke ut å løpe.

Jeg måtte lei litt når psykologistudenten som var på jobb i dag, både sa at rommet mitt var koselig og at jeg hadde pyntet til jul – litt vel tidlig julestemning hos meg. Noe må man gjøre for at de hvite veggene skal føles litt bedre og at det store tomrommet skal bli litt mindre. Men i dag ble det julekopp og vintertrekk til dynen også, pluss litt julepynt.. jeg gir opp meg selv!

Jeg gadd ikke å gå ut igjen, så siden jeg kom hjem fra trening og senteret har jeg egentlig bare ligget i sofaen med en film, sushi på fanget og julebrus i vinglass. Akkurat slik lørdagene er når man har blikket 60 år, eventuelt 13 år. Neida, det er helt greit det, jeg liker meg her, jeg. Nå skal jeg pakke meg inn i de nye ullklærne mine -bare jeg som elsker ull? det er det jeg liker med vinteren, liksom. Jeg skal gå en tur i butikken, fordi jeg vil ha luft og det ligger en pakke der jeg har glemt å hente.

Hva gjør dere i kveld?

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg