Eksamen og blakk fredag

Heia!

Denne uken har vært noe bedre enn de to forrige, jeg har til og med fått trent hver dag, bortsett fra tirsdagen. I tilegg har jeg hatt litt mer tid for meg selv, og det er noe jeg muligens trenger for å holde ut. Jeg begynner i hvert fall å falle til ro på det lille rommet mitt nå – her om dagen ble jeg faktisk sittende oppe til 04.30, men dagen etterpå var likevel ikke noe stress, og det er jo forbedring.

Nå har jeg har vært hjemme siden i går, fordi jeg har hatt hjemmeeksamen i dag. Jeg har la vekk skolen for lenge siden, men så bestemte jeg meg for å ta en sjanse på å ta eksamen, så jeg dro hjem i går kveld og uken ble kortet ned. Jeg kan ikke akkurat si at eksamen gikk bra – men etter forholdene, så gikk det kanskje ikke så ille likevel? jeg fikk i hvert fall litt bedre samvittighet, og har nå dumpa den ene boken jeg brukte, som jeg (heldigvis) hadde lånt på bibloteket tilbake igjen!

Litt julepynt som ble kjøpt i dag, det kommer mer og mer for hver gang jeg er hjemme nå.

Vet dere hva? Nå er jeg så utrolig lei av å bli nedlesset med tilbud på mail og sms – i går så tikket det inn meldinger på klokken min mens jeg stod i dusjen til og med. Svart fredag er i hvert fall over for i år, og med så mye tilbud er jeg virkelig lei. Etter eksamen var levert og treningen var gjennomført, tok jeg meg en runde og handlet det jeg skulle i dag – men jeg fulgte en liste. Akkurat nå ligger jeg på sofaen med en kuledyne på 7kg over beina, som var pappa sitt kjøp i dag til meg – kuledyner blir brukt for å forbrede søvnkvaliteteten, så er spendt på å prøve den i natt. Nå har jeg kommet inn i episode 4 av unge lovende sin nye sesong som ble sluppet i dag. Jeg tok dobbel dose medisin for over to timer siden, så håper jeg snart blir ordentlig trøtt. Den funker mye bedre når jeg er på DPS, noe som er litt merkelig. Jeg fikk i hvert fall tatt en natt ekstra permisjon, blir så ekstremt stresset av å forholde meg til dem hele tiden, men i morgen skal jeg i hvert fall sove så lenge jeg klarer, også må jeg egentlig bare se hva jeg orker, siden det skal så lite til for å overbelaste meg om dagen.

Har du gjort noen gode kupp i dag?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg