Desemberhelg

Den uken her har vært en berg og dal bane. Dere vet når man har latterkrampe, mens i det andre øyeblikket vil man helst vil dø. Hehe, håper egentlig ingen vet hvordan det er. Når jeg fikk eksamen på mandag, så måtte jeg ut å låne boken på biblokteket, og da gikk jeg en tur også – det var iskaldt. Jeg har ikke gått turen siden egentlig. Det har skjedd så mye på dps- jeg har blitt helt surrerte og tatt fram puslespillet igjen. Jadda. Man er ikke innlagt, før man har begynt å pusle vel. MEN NÅ HAR JEG JULEFERIE! I hvert fall fra skole…

Natt til første desember satt vi i stua med pepperkaker og julefilm på Netflix, og ble kastet i seng. Hee- ikke en første desember jeg glemmer med det første akkurat. I går tok jeg permisjon og reiste til Sarpsborg for å være med søs, hun er litt for savnet i livet om dagen altså. Min kjære søster er tross alt noe av det viktigste i livet mitt (heisann, søs) Vi reiste inn til gamlebyen i Fredrikstad, der spiste vi lunsj, så på pepperkakeutstilling og på julemarkedet.

Endelig ble det desember, jeg har jo ventet siden oktober, og tilslutt – ble det desember og jul:

Når jeg kom hjem i går kveld – pyntet jeg til jul, dette har jeg jo hatt lyst til å gjøre veldig lenge, men nå var det ikke så interessant lengre egentlig. Jeg fikk i hvert fall opp noe, så nå er det julestemning her. Det ble grøt til middag og en episode av en julekalender før jeg ufrivillig sloknet etter det. I natt har jeg sovet i 12 timer, er fremdeles litt sliten egentlig – har fått for lite søvn denne uken, så var godt å sove hjemme i natt.

Nå ser jeg på hjemme alene og har akkurat spist opp frokosten min – skal ta meg en tur ut i regnværet nå. Et lite julemarked og trening står på planen før det blir film i mitt andre hjem om dagen.

Håper dere har en fin første søndag i advent!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg