Snart er det jul

Hei!

Først: Hva i alle dager er det som har skjedd her? plutselig fikk jeg ikke logget inn på bloggen min (fordi jeg ikke kan passordet i hodet), også har blogg.no byttet til wordpress? er det noe jeg hater, så er det wordpress. Og hvor er det blitt av vennelisten? hele sjarmen med gode gamle blogg.no er borte nå, og det har vært en av grunnene til at jeg aldri har forlatt plattformen – nå vurderer jeg det, eller bare legge ned hele bloggen, sjansen er kanskje størst for at det siste skjer.

Det har det vært veldig stille her de to siste ukene – at det bare har gått to uker er veldig rart å tenke på, for det føles ut som måndesvis. Dagene og tiden går i surr.  Kan vel si at dette er en veldig merkelig førjulstid – da min innleggelse har blitt forlenget siden sist. Men vi har fått til å ha det ganske gøy i den elendigheten vi sitter i akkruat nå. Og kjøpesenteret som ligger 2 minutters gange fra sykehuset, det kan vi gå i gjennom i blinde nå. Ellers var jeg  på julemarked i Oslo forrige helg og hos søsteren min i Sarpsborg, der var vi på julemarked og handlet litt. Etter en treningsøkt hjemme returnerte jeg ganske fort tilbake til dps, og på søndagen som var jeg hos frisøren. Nå er i hvert fall sveisen og brynene klare for jul. To julekjoler er i boks, og jeg mangler én julegave jeg skal fange opp i morgen… så da blir det jul i år også!

Desembersmil fra meg til dere 🙂

Føler jeg har gjort like mye i dag, som jeg har gjort på en hel uke. Har vært på julehandling sammen med pappa, og var til og med innom Ikea. Hjemme pyntet jeg, vasket klær og leiligheten. Til lunsj ble det grøt sammen med familien, også dro jeg videre på trening. I kveld har vi feiret storesøster sin bursdag på en indisk restaurant, ikke min favoritt – men bursdagsbarnet bestemmer. Nå ligger jeg i sengen og ser på en julekalender og prøver iherdig å få tilbake julestemningen min, men det virker som den er borte – selv om jeg satt og pakket inn gaver med julemusikk i bakgrunnen i stad. Nå skal jeg sove ut i min egen seng, og i morgen har jeg ingen andre planer enn å trene!

Jaja, dere må ha en fin helg videre – så snakkes vi forhåpentligvis om ikke så lenge

Er det noen igjen her, forresten?

1 kommentar
  1. Så hyggelig å høre fra deg! 😀
   Og hyggelig å høre hva du har drivet med og håper det hjelper deg å være på dps at oppholdet er nyttig og gir deg noe bra! 🙂
   Stå på,heier på deg Sandra
   Ja er noen igjen her ja 🙂
   Håper virkelig ikke du legger ned bloggen! <3
   Hugs to you

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg