Blitt bestemor til tre søte små nurk

I går kveld hadde pus en veldig merkelig oppførsel så jeg skjønte at det snart kom til å komme pusebabyer. Jeg ville ikke ha en fødende katt i sengen så jeg la henne i en eske før jeg la meg. Våknet 06.30 av puseskrik og skjønte at det ikke var min katt – da hadde hun født den første ungen bak dobbel-sengen min. Jeg vekket storesøster og vi var jordmor i noen timer – da vi trodde fødselen var over, lagde vi oss frokost og sovnet igjen. Når jeg stod opp i tre-tiden hadde det kommet enda en baby! Jeg merker jeg er veldig glad for at hun kun fikk tre stykker og ikke flere – det kan jo enda komme flere, men virker som hun har slått seg til ro nå. Ungene er verdens nydeligste og jeg tror faktisk jeg må beholde en av dem selv. 

Hils på Cappuccino, Tress-Makrell, Mons og selvfølgelig pusemammaen: 

Søskenkjærlighet ♥

Så søndagens planer ble avfeid til fordel for pusebabyer – så koselig! 

Storesøsterdate x2

På tirsdag hadde jeg middagsdate med søsteren min og vi spiste på Egon. Før vi dro hjem tok vi oss en tur opp til Grefsenkollen og så på utsikten over hele byen. I går hadde vi nok en date – på Bugges. Vi hadde også en bomtur til bibloteket på Blindern. Veldig koselig med litt storesøstertid igjen ♥

Været ute har humørsvingninger om dagen, det går fra sol og varmt til grått og trist – en slik dag som det er i dag frister det mest og bare være inne. Akkurat nå ligger jeg på sofaen og har lyst å gjøre om hele rommet mitt, i stedenfor og forbrede meg til norsk-eksamen i morgen. Mest av alt vil jeg legge meg til å sove, men det er ikke helt passende. 

Riga i bilder

Nå har jeg nettopp spist frokost og koser meg med film og et glass vin, perfekt mandag ♥

Gamlebyen i Riga var veldig fin og fargerik – vi gikk mye rundt og oppdaget nye smågater hele tiden. Middagen tok vi på Fridays første kvelden og endte opp på skyline bar med en fantatisk utsikt over hele byen: 

Her skulle vi egentlig bare opp å se – men så ble vi invandert av en guttegjeng, så det endte med at vi ble til stengetid og kom ikke i seng før i 6-tiden. Veldig morro, men flyturen hjem ble småklein. 

Litt senere oppe enn planlagt fikk vi i oss litt frokost på en engelsk-pub og resten av dagen ble det sightseeing og shopping: 

I toppen av tårnet til St.Peters kirken – sikkelig trangt og høyt oppe, vi kom oss fort ned igjen! 

Denne bygningen og byen generelt var veldig bevoktet – vi fant tilslutt ut av at det var en EU-konferanse i byen akkurat når vi kom.

Kvelden avsluttet vi på hotellet med dessert:

Dette må være den mest pynta desserten jeg har fått noen gang.  

Dagen etterpå startet vi med spa i gamlebyen. Jeg hadde sett for meg en avslappende dag – men jeg var så anstrengt i kroppen at jeg endte opp med en vond sportsmedisinmassasje, men det funket i det minste. Etter det tok vi pedikyr og jeg fikset brynene mine. Vi gikk til parken, på et marked også dro vi på et kjøpesenter for å shoppe litt: 

Kjærlighetsbro i parken ♥

På vei tilbake til byen gikk vi av ved broene for å se på solnedgangen. Vi avsluttet kvelden med vin og dessert på en koselig resturant og la oss i hotellsengene og så på MGP på en svensk kanal, haha:  

Siste dagen hadde vi ganske dårlig tid før vi måtte på flyplassen, men vi rakk en liten tur i gamlebyen etter frokost:

Vi fant kattene. 

Frihetsmomentet til Riga. 

Pinsehelg

På torsdag dro jeg til Riga for å treffe min kjære Henriette. Det var utrolig deilig å komme seg bort fra Norge noen dager og alt jeg har å tenke på her. Selv om det var nordmenn overalt. Jeg kom hjem i ettermiddag og har hatt en fin tur. Sandra og Henriette-tid hjelper alltid på humøret og denne gangen var ikke noe unntak – jeg kom hjem gladere og litt mer opplagt enn da jeg dro. Føler egentlig at jeg har tatt sommerferie allerede og det passet vel litt dårlig med ekstra fridager nå, men sånn ble det og det angrer jeg ikke på nå. Nå gjelder det bare å holde humøret stabilt frem til eksamen på fredag. Håper jeg klarer det. 

Gamlebyen var som og bli kastet inn i et eventyr ♥

Jeg har fått pakket ut av kofferten, vasket, støvsugd og klemt katten min flat. Nå ligger jeg på sofaen med pizza etter en lang dusj – jeg testet ut selvbruningsspray i stad for første gang siden jeg var dum og fjortis og ble som en dalmantiner – hehe, gjenstår enda å se hvordan jeg ser ut i morgen! Nå skal jeg oppdatere meg litt på nett-tv og bloggere før jeg skal legge meg i nytt sengetrekk og sove i hele morgen ♥ som jeg gleder meg til det.

 jeg oppdatere med flere bilder i morgen


17 mai 2015

Jeg har ikke ord for hvor sliten kroppen min er. En tre-dagers tar virkelig på kroppen! Når man skal ha med seg både det som skjer på kveldstid, nattetstid og dagtid, blir det ikke noe søvn på meg. Men jeg har til gjengjeld hatt det gøy mesteparten av tiden og har fått truffet mange kjente og ukjente, som det er lenge siden jeg har sett. Nå derimot – jeg har smerter i hele kroppen og lider tydelig av stress. Skulle ha vært i Oslo på formiddagen i går, men jeg måtte utsette det til 08 i dag tidlig. Jeg rakk hvertfall møte jeg skulle på i dag og en time jeg hadde for å fikse vippene mine etterpå. Nå er jeg helt kjørt og skal snart ta meg en dusje også legge meg, så jeg kan komme meg på skolen i morgen. Jeg begynner egentlig og bli vandt til at ting ikke går etter planen nå! 

Nasjonaldagen som jeg er så glad i, klarte jeg å forsove meg til – men å være hjemme var ikke noe anternativ etter å ha kjøpt mye nytt til bunaden og klart å mase ned Siw til Risør. Dro den på meg, satt på gulvet og sminket meg og var i veldig dårlig form – og fortsatt full! Jeg kom meg ned etter toget og dro rett til uteserveringen på pir1 hvor alle satt og drakk, haha. Heldigvis så fikk jeg dratt dem med meg bort på Brygga resturant, så det ble mat til frokost i stedenfor. Med solbriller på, strålende sol, masse glade mennesker og gode venner, ble det en fin dag likevel ♥ 

Malene og meg ♥

Dette siste bildet ble tatt rett etter at en måke var 2 cm fra å treffe meg – det endte i totalt latterkrampe og skrik, resten av gjestene lo av meg. Jeg forstår dem godt.. haha.

Jeg skulle gjerne ha hatt litt fler bilder å dele med dere, men det hadde jeg visst ikke. Jeg prøver å få en litt mer stemmningsfull 17 mai neste år. Jeg håper dere hadde en fin feiring og gratulerer med dagen til fine Norge ♥

Langhelg og Risør

Når går jeg inn i den tredje langhelgen på rad og jeg merker at jeg gjerne skulle ha stoppet tiden litt. Jeg er så utrolig stresset og beskymrer meg for det meste, i tilegg er jeg er veldig ustabil og sover lite – så dette er ingen god kombinasjon. Jeg prøver å gjøre det beste ut av situasjonen, selv om det ikke er det enkleste. Det har vært mange fridager den siste tiden og avtaler som skal passe inn. Skolen skal i tilegg følges opp med minst mulig fravær. Jeg henger etter og de siste og avgjørende prøvene får jeg ikke gjort mitt beste på. Merker jeg ikke strekker til i det hele tatt. 

Men det er mai og fint vær ute, jeg har satt på nye gelenegler og i går var jeg på shopping. Idag kom jeg ikke opp i skriftlig eksamen så det er jo noe positivt. Nå holder jeg på og ekspress vaske klærne mine mens jeg rydder og ordner litt praktiske ting- så skal jeg pakke bunaden og reise til Risør. Jeg gruer meg litt til å dra dit etter forrige besøk, men det skal bli deilig å komme seg bort fra Oslo noen dager. 

Blir godt å se Trixi igjen ♥

Ønsker alle en fin langhelg, kos dere masse på 17 mai ♥

Botanisk hage på en solfylt søndag

Jeg prøver så godt jeg kan og komme meg igjennom hverdagen for tiden. Dagene går så fort og jeg merker at det snart går mot sommerferie. Denne uken har jeg blant annet fått klippet av alt av slitte tupper, stripet håret og fikset brynene. På fredag var jeg en tur i Sarpsborg for å treffe familie som jeg altfor sjeldent ser. Før jeg tok toget tilbake til Oslo igjen var søs og jeg på resturant. I går prøvde jeg meg på min første treningsøkt på tre uker. Det ble mer andre ting enn trening, for den økten var ikke annet enn forferdelig. 

Det er også lenge siden jeg har vært i stand til å nyte sola som har vært de siste ukene. I dag tok jeg meg en tur ut for litt frisk luft med kamera på skulderen. Jeg dro først til Botanisk hage på Tøyen, en plass jeg ikke har vært på denne årsiden før. Det var mye finere der nå, blomstene og trærne hadde begynt å spire opp, det var hyggelige omgivelser og mai-stemning ♥

Jeg gikk videre til Oslo reptilpark, mest for morro skyld. Jeg møtte på noen søte aper, men resten av dyrene var ikke spesielt søte. Før jeg dro hjem gikk jeg en tur i parken på St.haugen og så på alle som satt fredelig og leste bok på en benk eller slappet av på gresset. 

Nå kom storesøster inn døra og pappa steller i stand grillen på verandaen. Håper alle har hatt en fin langhelg ♥