Those days

Det har vært ferie i en uke, det føles mer ut som to. Jeg er i Oslo enda, skulle gjerne ha reist til Risør, men har hatt ting jeg må følge opp i Oslo og på fredag var jeg for sliten. Litt kjedelig, men sånn er det. Jeg var ute en tur på mandag med en i klassen – på homsebar. Da var jeg i mitt rette element, det positive med det må ha vært at jeg ikke ble tafset ned av mannfolk. På torsdag samlet vi en gjeng fra klassen og hadde fest. Fikk trent lattermusklene endel. Jeg våknet av et brak 2 timer etter vi la oss og at senga falt. Og våkne i latterkrampe er det lenge siden jeg har gjort – det ble med den søvnen, da.

Pus var hos dyrlegen på fredag og fikk chip, vaksine og sterlisering. De små har begynt å gå ut av esken, lekesloss og er utrolig søte. Det eneste jeg sliter med nå er å få i dem mat, siden pus har jo body på. Hun er jo utrolig søt i den, men hun gleder seg nok veldig til å få den av: 

Stakkars lille ♥ Nå sover hun søtt ved siden av meg. Jeg har skaffe meg ny sofa også, plass til at både pus og jeg breier oss ut. 

Og ikke minst, jeg har fått meg ny gips. Rosa! Jeg trodde de bare skulle gipse fingeren min slik som sist, men neida – hele hånden. Med litt dekorasjoner fra de i klassen, så kom hvertfall fokuset fra det rosa litt bort. Så nå er jeg fireåring en liten stund, heldigvis skal den ikke være på så lenge. Følte meg veldig smart da jeg gikk videre på avtaler etterpå, haha. Flaut… 

Lille litt skeptiske jenta ♥

Haha, han ser passe trist ut. Det uskyldige ansiktet ♥

Lille uskyldige rampegutt ♥

Jeg sliter veldig med å velge hvem jeg skal beholde. Ellers skjer det ikke så mye spennende her i dag, jeg har snudd døgnet mitt igjen og blir vel kattevakt resten av natta! 

På tide med sommerferie på ekte

Noen bilder fra Hellas-turene i fjor sommer:

De siste ukene har gått i berg og dalbane, men jeg har kommet meg igjennom de. Det nærmer seg virkelig sommerferie nå og jeg er egentlig ikke helt klar for det. Men jeg kom ikke opp i muntlig eksamen – følte meg ti kilo lettere da jeg slapp å beskymre meg over om jeg kom til å fullføre alle fagene. Nå venter jeg bare på svar på skriftlig eksamen! 

I helgen var jeg på innflyttningsfest og nå er det siste uke på skolen før sommerferien – uten at det er noe undervisning. På mandag var vi på folkemuseumet, i går var vi på Tryvann og grillet og de som ville klatret. Det var mye gøyere enn jeg hadde sett for meg, men også skummelt et par plasser. Jeg regnet med å ende opp med noen blåmerker på veien, men jeg endte på legevakten med brist/brudd i fingeren i stedenfor. Haha, slikt må det kun være jeg som klarer. Det ble gips i tre uker, passet ganske dårlig før sommeren. I dag har vi fri og jeg ligger bare på sofaen og tar livet med ro etter en slitsom dag i går. I morgen skal vi levere bøkene og grille og på fredag er det avslutningsdag. 

Fanget i min egen sjel

Jeg kommer ingen vei,
jeg er fanget i ett sinn,
jeg prøver å skrike,
uten å lykkes.

Jeg hadde et håp,
det rant ut,
jeg mislykkes. 

Jeg er fanget i smerte,
lyset er slukket,
kisten er lukket.

Jeg er reddet,
jeg er trygg,
ingen kan skade mer.

Jeg ligger rolig,
øynene er lukket,

det er ingen smerte mer.

Jeg er ikke en byrde, 
verken for deg, 
eller for meg.

 

 

© Sandra