Hverdagslykke

Jeg er helt avhengig av kaffe for å fungere i hverdagen – av og til bytter jeg den gjerne ut med frokosten også.. not good.

Nå skal jeg drikke opp & stelle meg, så jeg slepper å få dårlig tid i dag også. Det er noe spesielt ved å rekke og våkne før man går ut døra altså, synd jeg ikke ser feil på klokka oftere.

Plantasjen sier at planter skulle vært på grønn resept, så jeg kjøpte noen blomster en trist søndag, jeg:

Ha en fin onsdag ♥

Sushi og Askepott

Sushi, eventyret om Askepott på tv og vin. Jeg liker verken Sushi eller Askepott og vin har jeg ikke godt av. Men sånn ble det likevel. Forandring fryder!

Løp og kjøp oppfølgeren på tilbud på Tanum – til dere som har lest boken et helt halvt år.

Kjøpte denne shampooen i dag, hun spurte om jeg trengte hårkur også. Jeg svarte at jeg kun kjøpte den på grunn av designet. Jeg er så sær…

Nå begynner hun å bli stor.

God natt, eller god morgen som jeg liker å kalle det.

Nok en oktober-søndag går mot slutten

Det har skjedd veldig lite siden sist, jeg kan ikke huske sist livet mitt var så lite innholdsrikt. Her om dagen opprettet jeg en egen side på Facebook for pusene mine! Dere kan følge den her om ønskelig. Nå er det bare mor og datter igjen her, stusselig nok. Vi har hatt åpning av ny skole – det var jo en koselig dag som ble avsluttet med øl, og Peppes med søsteren min senere på kvelden. Også har jeg vært en tur i Praha – men det kommer det eget innlegg om veldig snart. Denne helgen slapper jeg bare av, med unntak av at jeg var på famile-tur til Sarborg i går, og den kvelden avsluttet vi faktisk også på Peppes, haha ♥

Høst er igrunn ganske nydelig!

Innholdsrike dager

Heia! Enda en uke er snart omme. Etter skolen på mandag spiste jeg lunsj hos en kompis sammen med en venninne, også gikk vi tur med hunden hans før jeg hadde en avtale jeg måtte rekke. I går var jeg på en liten handletur med pappa og i dag har jeg vært hos psykologen min. Sa noen at det er gøy å gå på nav…? Ja, skal si jeg koser meg og dette er virkelig drømmesituasjonen!

Hodeskalle og farger, kontrast på høyt nivå:

Radio er så koselig og endelig har jeg fått skaffet meg en selv:

Én ting jeg er lei av er å google opp oppskrifter og ta sjansen på at det er en ok oppskrift, så nå har jeg kjøpt meg en bok til å skrive dem ned i:

Dagens lunsj, en av de mest fancye jeg har laget noen gang:

guttepusen min – som flytter på lørdag. Det blir trist uten han, men må innrømme at jeg er litt lei av å ha tre katter, spesielt når de sloss eller plager meg:

Nå er det Netflix og senga før jeg skal legge meg. Jeg er så trøtt – klokken tre i natt så begynte jeg å rydde i klesskapet mitt, jeg håper noen andre blir glad for det i det minste. Jeg starter tidlig på skolen i morgen så må prøve å sovne før 05 i natt. Håper deres lille lørdag har vært ok!

Klem

Månen er rød…

Jeg har nettopp bakt scoones, en helt normal ting å starte med midt på natten. Nå drikker jeg kaffe, og ser egentlig langt etter nattesøvnen.

Dette skrev jeg på mandag – i dag er det fredag og jeg er hjemme igjen etter en liten uke ferie på St.Hanshaugen, men det skal jeg ikke skrive noe om nå. Jeg har truffet Siw denne uken, et lite høydepunkt. Hverdagen er kanskje trist, men høstværet det imponerer – det samme gjør himmelen. Det hjelper hvertfall litt på humøret at ikke regnet plasker ned hele tiden. Det blir en rolig fredagskveld på denne jenta – noe jeg må øve meg på fremover. Serie, pizza, pusekatter og en stor og myk seng. Helt ok! I morgen skal jeg ut med klassen, så søndagen går bort til fyllesyke før det er skole igjen på mandag.

Jeg liker ikke legge ut instagram-kvalitet på bloggen min, men vil dere følge meg så er det der det skjer:

Instagram/nattdyr

God helg til dere!