Halloween på tivoliet i København

Siden det er 31 oktober i dag, og halloweenens dag tenkte jeg at dette innlegget passet bra i dag! Når vi var i København rakk vi akkurat en liten tur innom tivoliet, det var utrolig bra gjennomført og mye pynt. Det hadde kanskje vært hakket bedre om vi var der i mørket og? anbefaler å ta turen om man har mulighet!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper alle får en fin Halloween-mandag♥

Evig søndag

I dag gikk solen ned allerede rundt 4-5, og vi er inne i vintertid. Værvarselet fremover er heller ikke noe pent syn. Sikkelig deprimerende spør du meg! Jeg benyttet meg hvert fall av tilbudet til Brun og Blid i dag, med 20 minutter gratis sol. Jeg ble helt rød, og fikk frem rundt 100 fregner. Heh, det var ganske tydelig at det var lenge siden min kropp hadde fått D-vitamin.

Tidligere i dag var jeg også på bokmarked, tenkte jeg bare skulle innom å se før de stengte, men endte opp med 19 nye bøker og en dvd, til kun 100 kr! Så det var litt av et kupp, nå har jeg endel (enda mer) å lese fremover. Etterpå dro jeg på trening, det var ganske tungt, siden det er lenge siden jeg har trent ordentlig. Merker jeg savner håndballmusklene mine veldig! Jeg prøvde også å lage brownies cookies av nutrilett-bar i stad. Hadde tenkt å dele oppskriften med dere, men det ble så misslykket, og jeg syns ikke de ble noe gode heller, så jeg dropper det. Mulig de hadde vært bedre for min del, om jeg hadde tatt en annen smak. Vil dere prøve er det bare å dele en bar i biter, flate de ut og sette de i ovnen i noen minutter.

Når vi er inne på bøker så leser jeg Evig søndag- har lest de to andre bøkene hennes, så ikke spør meg hvorfor jeg endte opp med å lese nr 1 sist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet mitt kan vel også føles litt som en evig søndag for tiden, men jeg har hvert fall lært meg å like søndagene ♥ mandager derimot, det kommer nok ikke til å skje med det første!

Nå skal jeg hvert fall lage lompepizza, og sette på filmen et helt halvt år, før jeg går inn i drømmeland.

Singin’ in the Rain

Etter jeg hadde kommet meg fra behandling på fredagen – dro jeg hjem og tok meg ett glass vin og skiftet til noe litt mer pent, i mens jeg ventet på at søs skulle komme inn døra. Sammen dro vi til Illegal burger – har sagt det før, og sier det igjen – det må være byens beste burger! Etterpå dro vi til folketeateret for å se musikalen Singin’ in the Rain!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De brukte faktisk ekte vann på scenen, noe som var ganske kult!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musikalen i seg selv var helt okey, morsomt å ha fått den med seg, da! 🙂

Jeg har faktisk snudd døgnrytmen min til det bedre nå, så får vi se hvor lenge det varer! Var en tur i Karl Johan og på Oslo City i dag, før og etter jeg fulgte søs til bussen! Ikke akkurat der jeg pleier å befinne meg på en lørdag, i dag var et unntak. Litt lørdagsshopping ble det også, det er på en måte litt hyggeligere å shoppe på lørdager. Etterpå dro jeg til Botanisk hage, siden det har vært så fint vær ute i dag. Fikk tatt noe bilder, som kommer i neste innlegg. Nå har jeg nettopp spist middag, og skal ha en rolig kveld hjemme med film og Yummy Heaven. Jeg blir i det minste ikke fyllesyk i morgen, og har nytt lin sengesett, så trøster meg med det!

Om dere er ute å feirer Halloween eller er hjemme som meg, kos dere!

Sunne havrerundstykker

Dette er andre natten jeg prøver å lage disse rundstykkene. Første gangen glemte jeg å mikse havregrynet, og jeg brukte lettrømme fremfor kesam. Denne oppskriften er med vanlig kesam, ettersom butikken var usolgt for mager – ønsker du dem enda sunnere så bruk heller det. Denne oppskriften gir seks små rundstykker, de er superenkle å lage også!

Du trenger:

  • 3 dl havregryn
  • 2 egg
  • 4ss kesam eller lettrømme
  • 2ts bakepulver
  • litt salt

Fremgangsmåte:

Miks havregrynet så det blir havremel – dette trenger man ikke å gjøre, jeg syns nesten de ble bedre uten å gjøre det, men rundstykkene blir mye mindre om man velger og ikke mikse havregrynet
Bland sammen
Stekes på 175 grader i ovnen, i ca 20 minutter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil ikke anbefale å bruke muffins-former i papir, da de hang seg veldig fast. Det er bedre å bruke vanlige former – det er veldig klissete, men det går sikkert ann å bake de ut selv også!

Grey morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen til dere – selv har jeg ikke sovet i natt, prøver å holde meg våken nå. På utsiden ser jeg kun grått, så jeg har mest lyst til å sove bort nok en dag. Hvor er det blitt av sola? greit at det er høst, men det får da være måte på! Jeg burde egentlig ta meg en tur på skolen når jeg først er våken, men det tror jeg ikke at jeg gidder. Jeg bestod hvert fall arbeidskravet i det ene faget, så tenker jeg hvert fall jeg skal ta en eksamen!

Har funnet ut av at denne bloggen har blitt tidenes klageplattform, haha. Jeg skal prøve å skjerpe meg fra nå av!

Håper deres onsdag er fin ♥

White flowers

Snakk om å lage en overskrift, som overhodet ikke har noe med innlegget å gjøre da, dere! Jeg kom ikke på noe finere, men det er jo en rose her.

Nå måtte jeg google om rose egentlig er en blomst, og fikk opp at hvite roser betyr uskyldig, hihi! Nå begynte dette innlegget plutselig å handle om blomster likevel..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gjør fremdeles ting som er veldig bloggete til og nesten ikke blogge lengre, som å kjøpe denne:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken her har vart mye lengre for meg enn ukene vanligvis pleier å gjøre. Plutselig var ikke fredag like morsomt lengre. Kan kanskje bety at jeg endelig begynner å bli klar for å gjøre noe mer produktiv, det har jo tross alt gått en hel sommerferie siden jeg ble skrevet ut fra DPS. Innså når jeg satt hos psykolog i dag å bladde i gjennom kalenderen, at det kun er en uke igjen til november… så ja, god jul kan vi vel like godt si. Jeg var innom Kremmerhuset her om dagen, og der var de i full gang med å pakke ut julevarene, i mens Kurt Nilsens julemusikk dundret i bakgrunnen. Jeg løp fort ut av butikken, kom meg bort på Nille hvor jeg ble servert godterihjerner og lekeblod i stedenfor. Men jeg må innrømme at jeg allerede har drukket julebrus, da.

Forrige uke var jeg en tur i København, tenkte å vise dere bilder derfra i et eget innlegg! Jeg er egentlig ganske trøtt, sovet lite og dårlig de to siste nettene, så tror jeg skal legge meg snart. I morgen tidlig skal jeg til Sarpsborg for å besøke storesøster, så drar vi inn til Oslo igjen senere på dagen!

God helg og god natt ♥

The end of october

Sommeren blekner bare mer og mer bort. Og jeg syns det er ganske fint – sånn egentlig. Jeg har hatt en så merkelig sommer, det føles på en måte litt uekte, og som at den ikke har vært i år. Jeg begynner å bli litt glad i oktober, det er så fint ute på den årstiden og akkurat passe kaldt. Jeg elsker ullgensere og ullskjerf. Var på vei hjem fra Songsvann her om dagen, og det var så kaldt når det ble kveld. Da kom alle de kjipe og kalde høstminnene frem. Høsten i fjor må ha vært den kjipeste jeg har hatt noensinne, jeg sitter litt her og lurer på hvordan jeg overlevde i det hele tatt. Det er jo bare flaks at jeg ikke døde på veien, sa jeg. Og hun svarte meg – du skulle bare visst hvor redd jeg har vært redd for det. Men det var da, det er ikke nå. Den tid er fordi. Det er lov å se seg tilbake, så lenge man ikke blir der. Som de sier. Som er så mye enklere å si, enn å gjennomføre. Men jeg prøver, mer kan jeg ikke gjøre. Tiden går på en måte bare fra meg, plutselig har det gått en uke til, også fire uker til – uten at jeg kommer i gang, på ordentlig. Akkurat som jeg bare venter på at livet skal starte, lite visste jeg om at dette er livet. 

// to bilder fra i fjor høst

Selv om jeg merker det er tungt med mørket og regnet allerede – så må jo høsten være den fineste årsitden vi har, sånn egentlig.