Yellow and pink roses

Hei på dere ♥

Vi var hjemme sent i går – jeg sovnet nesten med en gang jeg la hodet på puta, med kun en eneste oppvåkning før alarmen gikk – kunne ønske alle netter var så gode. Selv om kroppen fortsatt var sliten, så bestemte jeg meg for å gå på avtalen min, noe jeg egentlig angrer på at jeg gjorde, siden humøret sank endel hakk. I 5-tiden var jeg hos tannlegen – lenge siden jeg har følt slik på angsten for andre mennesker og tannlegen, ble litt kastet tilbake i tid, og i mens jeg lå i stolen falt plutselig sugekoppen ut av munnen – aner ikke hva som skjedde, men vi tok i hvert fall en pause. Jeg hadde heldigvis null hull, sitter bare igjen med litt hodepine, kvalme, en vond hals og den ekle følelsen av å ha vært hos tannlegen. Det var en flink tannlege, så det var i allefall bra!

Det miserable livet i Norge er tilbake for fult, det fikk jeg i hvert fall føle på i dag!

Etterpå var vi innom butikken og pappa kjøpte roser og pizza til meg ♥ blir en rolig kveld på sofaen med film nå – frister å ta et glass rødvin, men nå har jeg akkurat tatt en AirFlow behandling, så det frister på en måte ikke likevel… hehe. Holder meg til julebrusen, jeg…

Har du tannlegeskrekk?⊗

Last day

Hei! ❤

I dag har vi vært i gamlebyen, og på litt shopping før vi dro til Jordan hvor Anne Frank huset ligger – ingenting er som å avsluttet ferien med en liten depresjon. Neida, men interessant var det. Utryddelsen av jødene er helt forferdelig å tenke på, jeg vet at noen tror at alt er oppspinn, noe som er helt utenkelig å tro fra min side. Måtte aldri denne historien gjenta seg! Det var fotoforbud, men jeg snek til meg et lite sitat som traff meg ganske bra. Etterpå dro vi på et pannekakehus for å spise litt, og kikket litt rundt i området.

Nå har vi pakket litt om og sitter og slapper av i hotellobbyen, ingen av oss har lyst til å bevege oss, men snart må vi gå til trikken og deretter toget. Gleder meg til å komme hjem igjen, heldigvis er det en rask tur med flyet før vi er i Oslo.

Vi snakkes mer i morgen 😊

Levende utstillingsdukker – red light district

Vi avsluttet sightseeingen i går med en liten tur innom red light District – altså.. haha, hvordan kan man beskrive det?

Å gå forbi små vinduer hvor det står utstilt damer i undertøy som utstillingsdukker var veldig spesielt. Og når de var opptatt var vinduene tomme. Er ikke det slikt man bare ser på film? Jeg er fortsatt fascinert over at det faktisk er ekte personer. Jeg skjønner ikke at de klarer å stå der å bli nedglodd som levende sex-utstillingsdukker av turister dagen lang.

To røde firkanter, med plass til to personer – denne er tom, de banket og dro for gardinen om noen prøvde å ta bilde av dem, forståelig nok. Jeg gjorde det ikke, da jeg helst ville beholde kamera og ikke få det kastet på kanalen. To dårlige snik-bilder har jeg da, men de beholder jeg på mobilen. Litt respekt må man ha i dette området!

Det var en opplevelse dere ikke kan være foruten om dere tar turen innom Amsterdam. Kan jo ikke gjøre annet enn å le, samtidig som det er utrolig trist for de som står her på utstilling – og jeg forstår jo hvorfor vi ikke har vært her med foreldrene våre… 😅

Jeg vet jo at prostitusjon er lovlig her, men er det virkelig noen som velger denne jobben av frivillighet? Det klarer jeg ikke helt å se for meg, selv om det kan hende det er tilfelle – jeg håper på det siste, jeg. Selv om det da er litt merkelig at ingen får ta bilde av dem. En interessant kulturforskjell kan man si. Jaja, nok tanker om dette, hehe.

Ut på sightseeing

I går gikk hele dagen til parken – har så mange bilder derfra, så det orker jeg ikke å begynne med nå. Et par bilder fra toget i går, gøyalt med dobbeltdekker:

Heisann og god søndag til dere ❤✨

Nå skal vi ut på sightseeing, jeg har blant annet klart å overtale søs til å bli med på Heineken experience, haha – noen ting må man jo bare få med seg! Ellers skal vi til Van Gogh og Riijksmuseet – litt usikker på om vi gidder å gå inn på disse. Verdenskjent kunst er liksom ikke så viktig, eller? Haha! Jeg finnes ikke kunst eller museums interessert egentlig, men det er vel noen ting man burde få med seg likevel. Jeg har sett Mona Lisa og Skrik, og klarer meg egentlig fint med det, jeg.

Men først skal vi finne Hard rock café for å spise frokost/lunsj, ute er det helt grått, så håper været blir bedre etterhvert. Kjipt når alt bare er grått..

Ha en super søndag!

Day 1 in Amsterdam

Litt bilder fra dagen i går:

Sånn ble håret mitt forresten – trenger nok enda en klipp og enda fler striper for å få det slik jeg vil.

Internettet er kjempedårlig, så dette ble bare et raskt innlegg via mobilen – dagen i går gikk for det meste til shopping og litt sightseeing i byen, siden vi var så sent ute. I dag har vi tenkt oss til Efteling 🙂

Ha en fin lørdag ✨❤

Blodet renner

Det var bare en stripe,
som ble til mange striper.
Det gjorde så vondt,
på innsiden.

Utsiden ser ut som en sebra,
blodet renner nedover min arm.
Jeg kan ikke stoppe det,
ser ingen annen utvei.

Jeg mister kontrollen,
ender opp i avhengighet.
Døden er med meg,
jeg kan føle at den venter.

© Sandra