New foundation

Denne gangen har jeg kjøpt den lyseste varianten – følte meg litt oransje med den fra MAC. Vet ikke om jeg var det, men det så veldig sånn ut, i tilegg så hadde jeg jo litt oransjtoner i håret mitt som ikke gjorde det så mye bedre. Denne var hvert fall bedre, og nesten like god! Isadora tester ikke på dyr heller, så det er et stort pluss.

Hvilken foundation bruker du?

Sol & fredag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god fredag – endelig helg tenker sikkert mange av dere, for meg er det egentlig litt det samme hvilken dag det er.

I dag våknet jeg allerede klokken 06 – måtte bare bestemme meg for at jeg skulle sove mer, siden jeg skal på fest i kveld. Da vil jeg helst være litt opplagt, og jeg tåler jo alkohol dårlig fra før av. I dag blir det en tur til Risør igjen, og dette blir nok den siste turen jeg reiser nedover på en god stund! I kveld er planen vors med jentegjengen og byen etterpå – er så lenge siden jeg har sett mange av de, så det blir koselig ♥

Må egentlig stelle meg ferdig nå og pakke litt – før jeg reiser til byen og bussen.

Hva skal dere i helgen? ♥

Grey hair – care?

-Pus bare – okay?-

Hey – beklager at jeg bare tar meg bloggpauser uten å si i fra hele tiden </3

I går var jeg hos frisøren (igjen) – denne gangen la vi masse foliestriper i håret mitt, og tok en minicolor tilslutt. Som dere kan se – så fungerte den fargen veldig bra, for håret ble jo endel kaldere enn jeg hadde sett for meg. Virker som om noen er i mot at jeg skal bli blondine igjen – but hey – grey hair, dont care! Jeg lar det vaske seg litt ut – fikser jeg mer på håret mitt nå så vil det nok falle av. Det har blitt mye tynnere og skjørt det siste halvåret, fordi jeg selv har gått ned i vekt, og jeg savner det håret jeg hadde før så mye at jeg vurderer løshår. Jeg trenger også en klipp, og det er jo ikke mer enn en måned siden jeg klippet det sist – så det sier vel sitt. 

Ellers har jeg trent på meg et ødelagt kne denne uken, og drukket rødvin – altså, jeg skulle aldri ha introdusert meg selv for rødvin. Fungerer utmerket som sovemedisin gjør det også – på så kort tid, så føler jeg at jeg har slått helt opp med hvitvin – og jeg var jo den junkien. I dag har jeg vært hos behandler, og på litt shopping, og nå har jeg nettopp tatt meg et glass… rødvin, i mens jeg ser på stemmene i hodet. Shopping og rødvin – to ting jeg burde redusere fra nå av – eller venter til søndag. Nå bestilte jeg meg nettopp boken til Sophie Elise også – nyskjerrigheten min tok overhånd, hun intresserer meg egentlig ikke så mye, men – jeg regner med å bli positivt overrasket. 

Hvordan går det med dere da?♥

København

Var på en svipptur til København i høst, og jeg har ingenting annet å skrive om i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne dele bildene derfra. København er virkelig en fin by syns jeg ♥

Vi reiste en torsdag, og vi hadde bestilt bord til buffet på kvelden – anbefaler ikke å bestille den buffen om du skal med denne båten. På fredag var vi tidlig oppe – fikk i oss frokost og satt oss på bussen til sentrum. Her hadde vi kun 7 timer, så det gjalt å være effektiv. Noe vi også var, og fikk sett ganske mye på kort tid. Vi var innom gamle Christiania, Nyhavn, Strøget, tivoliet og den lille hafruen. Sistnevnte ble litt kaos – vi endte opp med å ta en taxi som kjørte oss dit og tilbake til havnen, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Han her har vært med på ca alle turer siden jeg fikk han ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Det er så fine hus ved Nyhavn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Utseiling fra havnen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ombord i båten igjen spiste vi på den italienske resturanten, og utover kvelden ble det noen drinker og vin – og vi var tilbake igjen i Norge tidlig neste dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe jeg liker veldig godt med disse båtene er mangelen på dekning, så alle er plutselig intressert i å snakke med hverandre, i stedenfor å ha nesa i mobilen hele tiden – fantatisk, hva? Hehe!

Fler som er glad i Danmark? ♥

Risør innkjøp

Da var jeg våken, og hjemme i Oslo igjen – skulle vel egentlig poste dette i går, men dere kjenner vel meg nå. Her kommer i hvert fall det jeg kjøpte fra mine to favorittbutikker i Risør. Kenza og Lille hvite interiør ♥

-min-

-kokos ♥-

-Favorittblomsten-

-Den boksen med te i er så fin-

 

Noen som vet om det funker å bruke syrup i svart kaffe?

Hva syns dere om innkjøpene?

En frossen sørlandsby…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her dere – her har dere idylliske sørlandet som plutselig ikke er så fint på denne årstiden. Risør pleier å være litt penere når snøen legger seg opp mot veggene, og julebyen er i drift – og når måkene tusler inn på matbutikken da.  Haha, det er faktisk ganske sjarmerende, men ellers nei – besøk Risør om sommeren dere! Hehe. Vi savnet sola i dag for å si det sånn, alt er mye finere med litt sol!

Vi har som dere sikkert forstod vært i byen i dag – tar ikke lange tiden å gå igjennom de få butikkene, men mye penger har jeg brukt for det om. Du vet du er i Risør når du handler klær på et parfymeri – hehe. Risør er gode på interiør også – men det meste generelt er dyrt i Risør. Tenkte å vise dere skattene jeg fant i morgen! 🙂 Etter shoppingen tok vi oss tur på Brygga for litt kaffe og sånt.

Nå står middag og rødvin på menyen her, også blir det en tur ut. Er Brune dager her i helgen, noe som vil si festival- lengre åpningstider og mye folk som er ute, og det liker vi!

Ha en fin lørdag, så snakkes vi mer i morgen ♥

En tur sørover

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen – i dag skinner sola, og jeg skal snart ut døra. Har allerede solbrillene klare, for i dette været blir sol-lys på meg som om en vampyr skulle fått det på seg. Så ofte ser jeg sola, men jeg gleder meg til frisk luft. Jeg skal til behandler nå, også går turen til Risør – jeg visste ikke at det var starten på vinterferien i dag, så det jeg så for meg skulle bli en rolig og behagelig busstur nedover, blir sikkert omgjort til et mareritt. Jeg kommer hjem igjen allerede på søndag, så blir en rask tur siden søsteren min også skal ned denne helgen. Skal prøve å holde liv i bloggen, men kan ikke love at jeg klarer det. Nå må jeg stikke – klarer seriøst å få dårlig tid selv om jeg ikke har sovet hele natta – er det mulig liksom?

Det er aldri noen som vet hvor Risør er, når jeg sier hvor jeg er fra… så. Noen av dere som har hørt om Risør?

Masse god helg – og god ferie til dere som har det ♥

smoothie bowl for breakfast

-frosne skogsbær, vaniljeyoghurt og appelsinjuice-

Min første smoothie-bowl! Var den ikke fin, dere? Hehe – den smakte i hvert fall godt, og det er første gang jeg prøver å pynte en smoothie. Det er litt flaut å si – men jeg våknet jo nettopp, så dette er frokosten min. Nå må jeg raske meg å skifte – så jeg rekker senteret og trening før det stenger.