Dette ble en lang dag

God kveld

Nå har jeg nettopp spist en sen middag, og endelig fått satt meg ned i sofaen etter en lang dag. Det ble søsteren min og jeg som reiste til Sverige, og vi brukte naturligvis litt lengre tid enn pappa og jeg hadde gjort – men har fått kjøpt meg mye, så det var verdt tiden. Skulle i utgangspunktet kun kjøpe mat og slike ting – men vi var innom en outlet, og der fant jeg noen fine Nike treningssko og en t-shorte i samme slengen – jeg viser dere skoene senere. Jeg er ganske stresset over at jeg ikke har rukket å trene i dag, men døgnet har dessverre kun 24 timer, og siden jeg har masse planer i morgen også så får jeg vel bare ta kvelden nå. 24 timer holder vanligvis i massevis for meg – bare ikke akkurat i dag! Jeg trøster meg med at det var litt trening i nedvask av leiligheten i dag, og at treningsmotivasjonen blir ekstra god med en dag fri!

Har dere en fin fredagskveld?

Klem!

Idyllic


// Rethymnon – Kreta, 2014

Den kvelden her vi jeg nok ikke glemme med det første – det var så idyllisk å stå der å se utover havet, og vasse bortover strandkanten, i mens sola gikk ned bak fjellet. Det løp hunder rundt og lekte, som begynte å parre *knis* – at det i tilegg kom hester, gjorde det ikke akkurat mindre idyllisk ♥ 

Fint, ikke sant?

Happy weekend

God morgen alle sammen!

Nå har helgen endelig kommet – jeg på vei ut døra, og skal bli med pappa til Sarpsborg. Han sa vi kunne reise til Sverige, om jeg hjalp han å rydde litt i et av husene hans tidligere på dagen, og det sa jeg ja til. Jeg får satse på at det blir dagens treningsøkt i samme slengen. Er jo ikke lenge siden jeg var i Sverige, men ettersom det ble så stress så trenger jeg en ny tur. Mye av lageret mitt er også tomt, og det er billigere og bedre å fylle det opp i Sverige, i tilegg er det jo ikke alt man får tak i her hjemme.

Håper dere får en super fredag!

Fredagsfølelse på en torsdag

På vei hjem fra en altfor sen trening var jeg innom Plantasjen, og fikk med meg noen blomster hjem igjen. Friske blomster kombinert med at det er rent og ryddig og stearinlys på bordet, gir meg en sikkelig fredagsfølelse. I tilegg skal jeg bort i morgen tidlig, så det gjør vel at den har synket spesielt godt inn. Jeg har også fått inn litt gult her – ikke fordi jeg er så glad i å pynte til påske, men fordi jeg syntes at gult gjorde det litt mer lystig etter en lang og kjip vinter!

Nå har jeg nettopp spist vegetarburger – for andre gangen denne uken faktisk. Er første gang jeg prøver det, og det blir ikke siste gangen heller – de imponerte meg! Jeg har tenkt på de som må innføre kjøttfrie dager – for og ikke spise kjøtt hver dag. Jeg spiser ikke så mye kjøtt, helt til jeg kom på at jeg bruker kyllingpålegg sånn ca hver eneste dag.

Spiser du vegetarmat?

I miss this

-Hvite hus, rosa blomster, fine solnedganger, krystallblått hav, varme, is, sol, brunfarge-

// Bilder fra Naxos og Santorini sommeren 2015

Jeg måtte inn på den eksterne harddisken min å overføre noe, og siden jeg var innpå der så jeg på litt bilder fra sommeren – jeg savner varmen og sommeren så utrolig mye nå, og ikke minst øyhoppingen i Hellas i 2015, som er et veldig fint minne ♥

Nå snør det og regner om hverandre ute, det er grått og sikkert også iskaldt – så i dag lengter jeg ekstra etter sommer og ferie. Det dårlige været i dag går nok fort over i gjen, og jeg kommer meg forhåpentligvis ned på trening tilslutt – jeg får heller gjøre litt husarbeid i stedenfor, så det er fint og rent her i helgen, det er hvert fall passende vær til det, får nesten litt høststemning!

Har du vært i Hellas – isåfall, hvor?

Soon weekend

Vaniljeyoghurt toppet med supergranola med eple, mandel og kanel og litt cottage chees med eple, pære og kanel – try it.

-God kveld-

Etter jeg hadde hatt en avtale i dag, dro jeg på trening og var der i rundt to timer – så nå er denne kroppen sliten, men jeg klager ikke på det, for da blir natten mye bedre forhåpentligvis! Nå ligger jeg på sofaen og ser på bloggerne, og skal snart legge meg. Først skal jeg bare ta en ansiktsmaske, file neglene litt og legge strips på tennene – jeg sa jeg skulle komme med et innlegg om stripsene, men dette er andre gang jeg prøver de – såå. Det jeg kan si er i hvert fall at de ikke smelter seg fast i papiret, slik som SmileLab sine gjør. De fresher også opp fargen på tennene, så vil si det er et godt kjøp!

Jeg ser at det i morgen er meldt masse regn, hvor deprimerende er ikke det å tenke på? håper jeg snart får bruk for de tre t-shortene jeg kjøpte i dag – heh! Men holdt ut folkens – det er kun to små dager igjen til det er fredag, og snart er det sommer også!

Hva har dere gjort i dag?

Avhengig av Nocco

Når jeg var i Sverige så kjøpte jeg med meg endel forskjellige smaker av Nocco, for å finne ut hvilken som er best. Disse finnes i flere smaker i Sverige, men i Norge har de ganske dårlig utvalg. Dette er ikke alle smakene, så det sier litt om hvor mange varianter de har. Jeg kommer nok til å prøve et par nye neste gang jeg reiser til Sverige!

Det er vanskelig å velge én favoritt, men jeg tror det må bi den med pæresmak – den smaker som den saftisen med pæresmak, om dere har smakt den. Cassis er også veldig god – den smaker som festis, noe som var en av mine favorittdrikker som barn! Ellers likte jeg tropical og fersken også! Citron/lime derimot – syns jeg smakte en dårlig drink med mye limesmak.

Den med eplesmak har jeg ikke drukket enda – det jeg oppdaget er at det er forskjell på blå og grønn boks. De blå inneholder koffein, i mens de grønne gjør ikke – det er også forskjell på mg inneholdet av BCAA. Det finnes også andre farger, dere kan lese om de på hjemmesiden til Nocco.

Så dette har blitt en av mine favoritter til hverdagen, enten om det er for å våkne opp, eller for å ta før trening for å få litt ekstra energi. Det er visst mange som bruker de i forbindelse med trening, noe jeg ikke visste når jeg kjøpte de. Disse har kulsyre i seg, er sukkerfri, kalorifri, inneholder seks ulike vitaminer og tre aminosyrer – så de har jo noe for seg i tilegg til å være en energidrikk.

Har du prøvd dem?

New day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny dag, med nye muligheter –  tenk positivt tanker og dagen blir hakket bedre, tror jeg?
 

Sov hvert fall litt bedre i natt, og humøret er også bedre – så hurra for det. Har nettopp spist opp lunsjen min, fordi jeg ikke kan trene på tom mage, så etter dette innlegget reiser jeg på trening. Det var litt tungt å komme seg opp i dag, og jeg har ikke veldig mye energi til overs merker jeg, men jeg skal ikke snu døgnet mitt. Får ta meg en nocco på veien til trening! Dessuten stråler sola, så jeg vil ut av huset uansett. 

Vi snakkes mer senere!

Hva skal dere i dag?