Klumsekopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen onsdag – endelig en morgen med god tid. Eller, god tid har jeg vel omtrent hver dag, det er bare jeg som er ekstremt somlete og treig om morningen – så dagens kopp passet bra! Vet ikke helt hvordan jeg skal overleve når jeg ikke har tid til å ligge i sofaen flere timer før jeg skal ut døra, hehe! Når vi er inne på sofa, så kom den nye sofaen min i går – den er så stor og fin, og i det jeg skrev dette så klarte jeg å helle somlekoppen utover maccen, kamera, powerbanken, mobilen og den nye sofaen, er det mulig?!! heldigvis så overlevde alt sammen, hadde vært passe kjipt ellers.. så la oss heller bare kalle koppen for klumsekopp i stedenfor – eller jeg kan skylde på det nye sofabordet som jeg ikke rekker frem tid fra sofakroken? Hehe!

Dagens plan er ganske lik som i går, skal på en avtale også skal jeg trene etterpå. I går oppdaterte jeg endelig spillelisten min – jeg tok i bruk iPoden min fra 2010, siden iPhone-batteriet mitt er så dårlig. Så nå kan jeg endelig sperre verden ute med musikk i ørene, uten å tenke på dårlig strøm – det må til når man bor i masete Oslo.

Ønsker dere en fin dag ♥

En finfin mandag

Jeg så for meg den blåmandagen i dag, siden jeg var så dum og gikk til sengs 03.30 – men jeg har hatt en veldig fin mandag! Mye takket være en venninne, som var på besøk i Oslo i dag, så jeg har vært med henne – hadde ikke sett hun siden desember, så det var etterlengtet Siw-tid ♥

Vi satt oss på Jamie Oliver på Aker brygge – delte en pizza til lunsj og hadde noe godt i glassene våre, i mens sola strålte over oss. Lite visste jeg om at det skulle bli 27 grader ute i dag! 

Se så søt venninne jeg har ♥ // ellers fosser det jo ut sjokolade når man bare har tenkt til å ha litt topping – kan kalle det sjokolade med is i stedenfor!

Når jeg kom hjem dro jeg rett på cardio-trening. Heh, det måtte nesten til etter den starten på uka – jeg syns også uken automatisk blir hakket bedre når jeg starter den med trening! Jeg har også fylt opp kjøleskapet, så i dag føler jeg meg nesten rutinert. Nå blir det Netflix og havregrøt på meg – jeg har ikke fått spist havregrøten min idag, så det er noe som mangler!

Bildedryss fra Fredrikstad og Hvaler

Det ble litt shopping i sentrum, før vi satt oss på byferga til gamlebyen – en veldig grei måte å komme seg rundt på! Det vi ikke visste noe om var at det var et stort opplegg i gamlebyen den dagen. Det var mennesker i kostymer, og flere marked – vi forstod pent lite når vi kom for å si det sånn, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke mangel på pollen her i hvert fall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var her i noen timer, også kjørte vi ut på Hvaler for å se på en kunst-utsilling, det var kaldt der ute, så i går var vi i feil by – heldigvis var sola stort sett framme i Fredrikstad! Før vi dro hjem spiste vi på Vertshuset skjærhalden sammen med en vi møtte der ute – skal dere noengang til Hvaler dere dra dit å spise pizza!

Jeg tok ikke så mange bilder på Hvaler, men det er en sikkelig idyllisk plass – hvite hus, og små søte butikker. Minner meg litt om Risør egentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Denne søndagen er ganske så slapp. Nå må jeg spise middag, også skal jeg reise på trening, i mens foreldrene mine skal på åpning av ny skole – jeg var der oppe her om dagen for å se, og det hadde blitt sikkelig fint der nå!

Ha en fin søndag ♥

Ferie for en dag

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min – jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen – siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe – her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!

Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt – selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv – asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie – kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

Day in sun

Når norsk sommer er som dette, da er det virkelig ingen grunn til å klage! I stad tuslet jeg i butikken i bikinitoppen – det er vel å bryte alle sosiale koder i Norge, i mens i utlandet er det liksom helt greit? ingen som kjenner meg her uansett, så jeg bryr meg pent lite! Ferie på egen boplass ♥

Det var jo slik gårsdagen egentlig skulle se ut – men i dag måtte jeg dra på trening først, så ble halve dagen i stedenfor. Akkurat nå er jeg inne, men skal ut igjen straks for å kjøpe ny kabel til lydplanken min – ryddet nettopp ut siste del av flyttelasset, og den er sporløst borte, skjønner virkelig ikke hvor den er! Vel, litt svinn hører vel med når man flytter, eller? den dukker nok opp, etter at jeg har kjøpt ny!

Håper dere har hatt en fin dag ♥

God kveld, Kristi himmelfartsdag

God kveld kjære dere, håper dere har nytt fridagen til det fulle og fått litt sol i skinnene. Min plan var å ligge rett ut i sola i dag – men så har den for det meste gjemt seg bak en sky, så jeg har ryddet og vasket i hele dag i stedenfor, siden å rydde tydeligvis er blitt min nye hobby – hadde tenkt å lese boken “magisk opprydding”, men tror faktisk jeg klarer meg helt fint uten den. Innimellom har vi tatt i bruk grillen, og jeg kan ikke huske sist en iskald øl smakte så godt. Rastløs som jeg er, syklet jeg også en tur til Plantasjen i stad for å kjøpe blomster. Ja – så hva nå?

Hva har dere brukt dagen på?

Sminkeinnkjøp fra Spania

Når jeg så disse to produktene falt jeg for dem med engang- for utseende altså, haha – er det mulig, jenter og sminke! I utlandet har de alltid så mye mer utvalg enn her hjemme i Norge, så er somregel alltid med noe nytt hjem:

Den bronzeren tenkte jeg egentlig at ble for sterk i fargen og for bløt i konsistens – men den fungerte faktisk ganske bra som solpudder!

Deilig vær

Jeg er mildt sagt rørt og overveldet over alle de fine tilbakemeldingene jeg fikk på innlegget mitt i går, både her og på facebook – for en heiagjeng jeg har på internett, det betyr veldig mye for meg at så mange støtter meg, og det gjør veien så mye enklere å gå når man ikke tusler helt alene ♥

Etter vi flyttet har rutinene mine blitt litt dårlige, så nå må jeg prøve å skru tilbake døgnrytmen min litt – det har mer å si for pysken enn jeg noengang kommer til å innrømme! Jeg får dessverre ikke noe serlig lys inn vinduet om morningen lengre, så det har gjort det ekstra vanskelig å hoppe ut av seng. I dag var det hvert fall motiverende å komme seg raskt ut, for nå er det ordentlig sommer ute – jeg var på en avtale i dag, og etter det hadde jeg en treningsøkt som var mye bedre enn de siste dagene!

Etter trening satt jeg meg på min faste sted ved vannet i Nydalen for å spise lunsj – nå ligger jeg på solsengen på verandaen hjemme. Etterpå skal pappa og jeg en tur på Ikea, og det blir forhåpentligvis den siste på en stund!

Fler som får mer energi-boots av sol?