Birds

Hadde den dårlige treningssøkten, og nå er jeg lysvåken – det gir jo veldig mye mening! Nå har jeg lagt meg på sofaen med et fruktfat, og satt på skjønnheten og udyret som kom ut på DVD i dag – fineste filmen ♥

Må prøve å få lagt meg litt tidligere i dag, siden i morgen skal vi til Sarpsborg og Sverige – begynner å bli tomt i kjøleskapet, så nå trenger det påfyll!

Her ligger jeg, og min fluffy baby

Grey and rainy day

Nå har jeg snudd døgnet mitt, så jeg måtte reise nesten rett til legen når jeg stod opp i dag. En vikar og enda ett nytt menneske, og enda mer frustrasjon fra min side. Men jeg må la det passere, prøve å puste, tenke klart, og at det ikke er vedvarende – så det ikke skjer noe jeg vil angre på. Jeg dro litt forskjellige steder og fikk handlet det jeg skulle, også kom jeg hjem i stad – like utslitt som den pusen min. Nå står mat og trening på planen. Selv om jeg ikke vil ut av huset igjen – iskaldt, grått og regnfult. Snakk om å plage seg selv…

Håper dere får en fin kveld, og har hatt en fin start på en ny uke – spesielt til dere som begynte på jobb igjen i dag ♥

Når du prøver å lage den perfekte søndagsfrokosten

Klokken 17.00 på dagen:

Jeg startet dagen sent med å gå meg en tur ved Østensjøvannet, i gråværet som er i dag – så dro jeg på Deli de Luca etterpå, og kjøpte meg dragevann og proteinballer ♥

Nå skal jeg se ferdig Prison Break, også blir det nok trening senere i kveld – ha en fin søndag!

Bursdagskoppen min

Glemmer ikke den tiden dette var favoritt-tiden min på døgnet – helt stille, og alle lå og sov ♥ Vel, her er jeg igjen – egentlig fordi jeg endelig fikk sove sikkelig ut i natt, og nå føler jeg ikke for å hvile mer. Eller – jeg følte ikke helt for å stå opp i dag, men søsteren min kom, og jeg fant ut av at det er bedre å stå opp – fremfor å ligge i sengen, og det var det jo! Vi var på Godt brød – nytt stamsted? etterpå dro vi på litt shopping, også ble det taco og trening på kvelden!

Men ja – se på den fine koppen jeg kjøpte på bursdagen min:


 
Jeg skulle egentlig ikke ha den nye mummikoppen, men nå syns jeg i grunn den er ganske fin. Velkommen skal du være i samlingen ♥ Nå har jeg fylt den opp med smoothie te – med vann fra den fine lyseblå vannkokeren jeg kjøpte i dag for noen av bursdagspengene jeg fikk. Nå skal jeg se på Prison Break- den nye sesongen kom jo ut i mens vi flyttet, så jeg rakk aldri å se den, men for en stund siden fikk jeg meg den på DVD.

Ha en fin natt ♥

me-time

I mens venninne mine er ute og fester i Risør, så ligger jeg på sofaen alene og ser på Netflix i Oslo – stusselig sa du? jeg har vel egentlig valgt det helt selv, og jeg klager ikke heller. En fredagskveld alene som dette har virkelig vært etterlenget fra min side, så jeg koser meg jeg – med den nye peisen min som lyser opp i bakgrunnen ♥

Akkurat nå ser jeg på To the Bone – jeg har hørt så mye om den, at jeg ble nødt til å gjøre opp min egen mening om filmen. Men nå skal jeg fortsette å stenge verden ute, håper dere har og har hatt en fin fredag – god helg!

Recovery day

I dag startet jeg dagen hos DPS, etter nesten ingenting søvn – man kan vel ikke starte fredagen bedre enn med en psykolog du har møtt én gang før, eller? jeg har jo en annen behandler, men han har ferie nå. Jeg har heller ikke vært hos han på mange uker, av diverse grunner jeg ikke skal gå inn på her nå – men jeg kommer mest sansynlig til å slutte hos han.

Etter mye om og men, endte jeg opp med å finne meg et bord i en solkrok på Godt Brød – og jeg bestilte meg en hel lunsjmeny! Jeg brukte 4 timer å spise opp alt, men jeg gjorde det.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt meg ned, før jeg endte opp med å ta 37-bussen uten noe mål og mening. Endte opp på Damstredet:

Her har jeg faktisk aldri vært før, og det var jo en sikkelig fin og koselig plass egentlig! Jeg fortsatte uten mål og mening – var innom en kirke, før jeg stakk en rask tur innom 22-juli senteret. Grøss – tror alle som var i Norge på det tidspunktet, husker akkurat hva de gjorde? jeg kan i hvert fall detalj-beskrive hva jeg gjorde den dagen – sikkelig merkelig egentlig!

Vi svarer hat med kjærlighet – 22.07.11 ♥

Så i dag har jeg sittet på café og reflekteret over livet og skrevet dagbok, i mens resten av Oslo er på ferie. Hadde det bare vært en så rolig atmosfære alltid – det hadde sikkert blitt kjedelig, men kanskje også litt fint – i hvert fall på dager som denne. Jeg var også en rask tur i Karl Johan og fikk med meg noen bøker og te hjem, men der var det ikke like stille dessverre, men det har i dag likevel vært bysommer i Oslo på sitt beste ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en handletur med pappa – tusen takk! Jeg skal snart avgårde på trening, selv om jeg overhodet ikke orker – så jeg må vel litt spise litt først. Vi snakkes!

Stangholmen fyr

Gårsdagen var virkelig koselig – sommer på sitt beste med shopping i Risørs små og fine butikker, gode venner, øl, pizza, bading, båt og en holme utpå havet ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stangholmen har produsert sin egen øl til og med:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satt noen timer med denne utsikten før vi tok båten inn til byen igjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor fantatisk er det ikke å se dette, midt utpå havet i en liten båt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Savner virkelig å ha båten hjemme i Risør når jeg har dager som dette!

I dag har jeg vært en tur i byen, og der kjøpte jeg blant annet en bamse – jeg skal vise dere han senere, jeg falt bare helt for han. Det har vært en regntung, og tung dag i hodet mitt også egentlig – så nå skal jeg pakke sammen de siste tingene mine før jeg reiser til Oslo. Føler jeg har lagt på meg 5 kg av øl den uken her, så nå trengs en liten pause fra ferien…

Turist i egen by

Haha – altså. I går etter at vi hadde spist fisk på en restaurant vi aldri pleier å være på, så spurte de om det var første gangen vi var i Risør, og etter vi hadde vært der tok vi oss en gåtur på Tangen – det er der alle de små hvite husene ligger. ALLE trodde vi var turister der også – de sa vi bare måtte gå ned til havet for å se oss rundt, og noen spurte til og med om de skulle ta bilde av oss. Vel, man skal ikke si noe om gjestfriheten og stolheten av byen her i hvert fall – måtte le passe mye når de bare “nå tar de bilde av huset ditt”, og jeg visste hvem det var – i mens de trodde vi var to turister!

Jeg må innrømme at byen er ganske fin på denne siden – vi er jo aldri her, men jeg kan jo forstå at turistene velger å reise hit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kastellet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig fløy det masse svaler over oss ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Risørflagget:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fant et par fine topper også, og der fikk vi utsikt utover hele byen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var dagens lille Risør-guide – skal sies at her finner man ikke akkurat frem med kart, så man må nesten bare gå på oppdagelsesferd selv! Etter kveldsturen vår dro vi på trening, og nå har jeg nettopp spist havregrøt og skal en tur til byen sammen med mamma. Senere skal jeg ut på Stangholmen med jentene- håper på like fint vær i dag som i går! 

Ha en fin lille lørdag ♥

Breakfast with a perfect view

Jeg hadde en sikkelig fin dag i går – hadde først sushidate med min søster og et par andre, og litt sightseeing i byen før jeg møtte noen venner – vi satt oss på Pir1 (en flytebrygge) og spiste pizza og drakk øl, før vi forflyttet oss til hagen til bestevenninnen min, vi fortsatte med øldrikkingen der og spilte kort, før vi ble sittende frem til stengetid på en bar – hvor den andre gode venninnen min jobber, kan jo nesten ikke bli bedre enn det altså ♥

Og i dag startet vi dagen slik – på plassen jeg alltid var som barn:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har sørlandet virkelig levert, det har vært sikkelig sommervær! Vi har ligget på et svalberg i mange timer, prøvd å fiske krabber og tatt årets første bad – jeg kan ikke huske sist jeg badet i Norge faktisk! Nå er hele byen blitt innvandert av flyvemaur, og da var vi raske med å komme oss hjem! Nå skal jeg en tur ned til byen å spise middag – må jo utnytte været når det først er så fint ute. Jeg tror jeg det blir trening etter det, og en rolig kveld – ikke like enkelt, men jeg skal gjøre et forsøk.

Har du badet i Norge i år?

Litt av en helg

Jeg sov ingenting natt til fredag – endte opp med å bake bursdagsmuffins til meg selv, dra på morgentrening før avtalen min og en tur innom senteret før søs og jeg kjørte nedover til Risør. Vi brukte nesten 5 timer på turen – det er jo omkjøring til sørlandet nå, og i tilegg var vi nødt til å lade bilen underveis i plaskregnet. Når vi endelig kom frem reiste jeg rett på reunion-fest med ungdomsskole-teamet mitt – noe som ble veldig velykket, det var både morsomt og minnerik og samles igjen på den måten – vi spiste taco, hadde rebus, og fikk i oss en god del drikke. Kan ikke huske sist jeg var på en fest hvor mobil ikke var et tema – fantastisk ting å si i 2017, så jeg har faktisk ikke et eneste bilde derfra. Senere dro vi på byen og jeg traff endel kjente ute også!

Hele lørdagen ble brukt til å rydde ned fra loftet, og på kvelden dro jeg til en venninne og drakk litt vin, før det ble en ny runde på byen. I dag er loftet tømt for våre ting – er det én ting jeg aldri skal gjøre, så er det å kaste masse ting opp på et loft. Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur, og er rimelig sliten etter en hektisk helg!

Koppen fikk jeg i bursdagsgave av min søster – kaffekjerring som jeg er ♥

Den proteinbaren er himmelgod!

Ca slik skulle bursdagsfrokosten min egentlig se ut – det ble fredagens frokost og lunsj i stedenfor!

Nå må jeg komme meg i dusjen, også skal jeg prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg kom jo til Risør på fredag, men har faktisk enda ikke sovet i sengen min – ja, dere kan jo bare lure på hvordan det er mulig, så nå ser jeg frem til en god natt med søvn – forhåpentligvis i hvert fall. Håper dere har hatt en fin helg? 🙂