1 september

Vi har offesielt kommet inn i en ny årstid, og jeg gikk til innkjøp av noen skinnende lys for anledningen. Høstfarger er så fint ♥ jeg sikkelig fredagsfølelse i dag, og har pyntet leiligheten med roser. I morgen har jeg tenkt meg på festival i Sarpsborg – om jeg orker. Merker jeg er sliten av alle festligheter, men dette blir nok den siste på en god stund, så tror jeg skal dra. Får se i morgen, nå skal jeg i hvert fall legge meg etter en altfor slitsom treningsøkt.

Liker dere høsten? ♥

Fugl

God formiddag fine folk ♥

I går var en super produktiv dag til meg å være – jeg var på trening før det var forelesning. Etter det var jeg egentlig bare hjemme for å spise, og dro tilbake til byen for å vorse med klassegjengen – det var back to school party i går, men vorset var som alltid best. Selv om jeg var hjemme tidlig i natt, fikk dusjet og spist så hadde jeg så vondt i hodet klokken 8 i dag tidlig – jeg hadde glemt å skru av alarmen. Har konkludert med at jeg har blitt litt syk, så nå drikker jeg peppermintete for å bli frisk.

Men nå må jeg ordne meg ferdig og reise til Nydalen siden jeg har en avtale der. Tenker jeg finner meg en kafé etter det, så jeg får lest litt. I kveld blir det nok trening, må rense kroppen igjen – liker å holde festlighetene til helgen merker jeg!

Solsikker

Hei tirsdag! Nå ligger jeg på sofaen og ser på Big Bang Theory, i mens jeg spiser posesuppe. Siden det allerede er blitt kvelden, så kan jeg nå angre på at jeg ikke stod opp før tolv i dag – det er meg i et nøtteskall. Jaja, dagen forsvant til å lese og litt ymse. Også fikk jeg endelig ryddet bort hamsterburet, ettersom det har stått tomt i to uker nå – lille babyen døde, rip.

// solsikkene jeg kjøpte for noen uker siden – som nå er døde og kastet i søpla.

Ble mye død i dette innlegget nå, jeg er i hvert fall i livet – enn så lenge. Jeg er heldigvis ikke noe serlig støl lengre etter helgen, så nå må jeg gjøre meg klar for trening. Tightsen jeg har på meg nå er så god at jeg har gått med den i hele dag, (jeg hentet den i postkassa i stad) så det er egentlig bare å kle på seg å sprette en BCAA å komme seg avgårde. Vi snakkes!

Tilbringt dagen i Sverige

God mandagskveld – håper ikke mandagen deres har vært altfor blå, min startet ganske blå, men ble heldigvis bedre utover dagen!

Etter et par timer på skolen, reiste min søster og jeg til Sverige -vi kjørte først ned til Strømstad for å reise til relaxvdelingen som er på hotellet som ligger der. Nå er nesten ikke beina mine støle lengre, og kroppen har det generelt mye bedre etter lørdagens gåtur – vi koste oss der, og det kunne vel ikke ha passet bedre å reise dit enn etter en fjelltur.

Processed with VSCO with f2 preset

Svensk mat ♥ eller – kan vel ikke kalle dette for mat, men den energidrikken er i hvert fall en ny favoritt. Hater at jeg alltid finner meg nye favoritter de ikke selger i Norge!

Nå sitter jeg på toget hjem til Oslo – er glad i å ta tog egentlig, syns det er så avslappende! Nå skal jeg åpne en proteinbar og slappe litt av med en pensumbok. Yay, som dere har forstått så vil jeg ikke innse at sommerferien er over, men det er den nok nå. Vi skulle egentlig på spa på bursdagen min, og siden det ikke gikk helt som plangt så fikk jeg i hvert fall den dagen tilslutt ♥

Vi handlet også endel i Sverige, og jeg fant masse nye produkter denne gangen (lykke!) – om dere ønsker jeg skal skrive et nytt slik innlegg, si gjerne i fra!

Solnedgang i Jotunheimen

God morgen søndag!

// Et par stopp på veien hjem i går kveld

Nå sitter vi og spiser frokost, med slitne bein etter vi gikk over Besseggen i går – hadde ingen anelse om at turen var så lang, innebar så mye klatring og opp og nedstigning. Turen tok vel rundt 7-8 timer og var på rundt 24 km, så vi var ikke hjemme før 20.30 i går kveld – da lagde vi taco og la oss på sofaen med engang! Det blir nok lenge til neste gang, om det noen gang blir noe neste gang, haha – men turen var veldig fin tross alt!

Nå skal vi snart gjøre oss klar for å reise hjemover mot Oslo – blir vel litt stopp underveis, så greit å komme seg avgårde. Håper dere får en fin søndag!

Roadtrippin

Det ble litt av en roadtrip oppover i dag – vi hadde et langt stopp i Hønefoss, har faktisk aldri vært i den byen før så det var på tide! Vi shoppet litt der, før vi kjørte videre! Er ekstra koselig å kjøre bil i så fine omgivelser – vi stoppet ved dette vannet langs veien, og så på solnedgangen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi kom frem dro vi på Peppes for å spise middag – jeg prøvde ut en av greenlight pizzaene dems, og ja – den var mye sunnere, men toppingen var ikke spesielt god syntes jeg!  Nå har vi endelig kommet oss på plass i leiligheten og lagt oss til rette på sofaen foran tv. Vi skal vel snart legge oss, så vi er opplagte til i morgen!

Morning friday

God morgen fredag ♥

Den første helgen etter en lang ferie er alltid best – vel, i teorien var den forrige helg, men den teller ikke! Føler meg mye bedre i dag, etter en lang treningsøkt i går, og en god ansiktsmaske etterpå. I dag har det vært en treig morgen – jeg lå å hørte på radio i sengen, i mens jeg scrollet i gjennom Instagram, før det var på tide å komme seg opp før det ble for sent. Jeg kan vel egentlig ikke kalle dette for en fridag, selv om jeg ikke har forelesning – på en måte liker jeg at det er fri fra skole innimellom, for det gjør det mer overkommelig – men så er det litt irriterende med alle de forskjellige tidene og dagene. Jeg er glad i å planlegge, men ikke så nøye!

Nå skal jeg se litt på tv, drikke opp kaffekoppen, ta meg en dusj og pakke ferdig for helgetur – egentlig skulle jeg på fest i kveld, men merker jeg har fått nok. Det blir heller tur til Beitostølen med min søster – vi har planlagt tur i flere uker nå, men været har ikke vært ordentlig på vår side. Denne helgen er det meldt strålende sol, så det er perfekt fjellturvær ♥

Vi snakkes mer senere – håper dere får en kjempefin helg!

Don’t stress, do your best

Ikke nok med at det skjedde noe hele tiden i fadderuken – så har jeg ikke akkurat vært mindre stresset den uken her. Hvordan klarer man å balansere sykdom, skole, søvn, trening og alt annet jeg tydeligvis brukte altfor mye tid på før? missforstå meg rett – jeg klager ikke på at jeg har noe å gå til hver dag, det er har bare vært veldig mye nå, og plutselig hadde jeg en legetime midt i den første ordentlige skoledagen jeg måtte gå på? som vanlig er jeg ikke forbredt! Jeg endte opp på Oslo City på tirsdag – jeg trenger nye klær, og forrige uke måtte jeg løpe i gjennom det som var for å få tak i noe nytt, så nå begynner det å komme seg litt. Hadde foretrukket å ha det store utvalget jeg har, nå som jeg faktisk må se ut som et menneske hver dag!

Denne planleggingsboken jeg fikk av mamma passet meg egentlig perfekt, og den blir vel min reddende engel fremover:

Nå er den første og obligatoriske skoleuken gjennomført – feltarbeid i byen i går og prensentasjoner i dag! Vi har enda ikke startet på pensum, noe jeg er veldig glad for, ellers hadde jeg nok allerede hengt etter. I går sovnet jeg på sofaen og våknet på kvelden, så man kan si det ikke var enkelt å starte opp på skolen igjen! Jeg føler at ting begynner å gå seg litt til – nå som det meste er i orden og i boks. I dag var jeg på bokutsalg i byen, akkurat som om jeg noengang vil få til å lese de i tilegg til pensum? lov å håpe, du.

Nå er det torsdag og helg for min del – leiligheten er ren og jeg har lagt meg på sofaen, inntatt pysjen og stresset litt ned. Jeg har heller ikke trent siden mandag, og jeg blir som tidligere nevnt lite glad når jeg ikke får trent. I dag skal jeg i hvert fall tvinge meg en tur dit, selv om jeg er sikkelig slapp – vil egentlig bare sove…

Hvordan går det med dere? ♥

Ny uke og en ny start

Måtte bare starte denne dagen med et slikt innlegg:

I dag stod jeg opp rundt 10.00, har sovet mye bedre enn de siste ukene, snudd døgnrytme, og startet dagen på god gammeldagsvis med kaffekoppen og God Morgen Norge – endelig er hverdagen tilbake sier bare jeg! Dette klarte jeg absolutt ikke forrige mandag, så dette ble en god start på en ny uke!

Jeg startet på skolen på tirsdag, og hverdagen min ble plutselig snudd helt opp ned på under 24 timer. Jeg så ikke helt for meg dette, men så tenkte jeg at man kan prøve å ta plassen når man først har den! Fikk tildelt verdens beste fadderne og gruppe, så denne uke har vært ganske ok +, selv om jeg kunne klart meg uten å gjennomføre noe som føltes som russetiden på nytt – haha!

I dag har vi fri – haha. Er kun semesteråpning i dag, men ble hjemme for å slappe av. Nå må jeg tilbake til virkeligheten igjen, for den ble plutelig satt på vent i en uke. Har endel ting å ordne nå, og ikke minst må jeg sette meg inn i den nye hverdagen min som kom så brått på meg!

Sundaymood

Hei søndag, endelig var du her ♥♥♥

Sjekk de søte spisepinnene jeg fikk fra en vennine som har vært på ferie i Japan ♥

Hei! Jeg ville bare komme med et livstegn, har rett og slett ikke hatt tid til å blogge den uken her, mer om hva som har skjedd siden sist kan jeg fortelle om senere! I dag har jeg gjort minst mulig, bortsett fra en liten tur ute på trening og nå har jeg sett dokumentaren “voldtatt” på nrk, og satt på en serie – skal bare ligge på sofaen før jeg legger meg igjen, for det trengs virkelig etter denne uken!

Vi snakkes, håper dere får en super start på uka! ♥