Sinnataggen

Heisann, søndagen!

Det er ikke hvilken som helst søndag heller, det er første oktober i dag

Jeg har fryst i hele dag, så at høsten nå er kommet er det ikke tvil om – det er blitt ganske høstpreget i Frognerparken også, men fint er det! Vi dro på Colosseum kino etter at vi hadde vært der – ingenting er som et lite eventyr-avbrekk midt på dagen på en lørdag, i mens barn løper ivrige rundt, det er så koselig – også har man jo enda mye igjen av dagen etterpå! Vi så forresten Askeladden i dovregubbens hall, og den var faktisk sikkelig bra til å være en norsk eventyrfilm, anbefales både for voksne og barn den der.

Funfact: jeg var så sinna når jeg var liten at familien kalte meg for sinnataggen to. Jeg ler av det nå, men det gjorde jeg ikke da for å si det sånn, haha! Nå må jeg innom å ta et nytt bilde med han i ny og ned ♥

Vi dro derfra til slottet og en tur på Aker brygge, også kom vi hjem til tidenes tacofest. Jeg rakk akkurat en liten treningsøkt etter at gjestene hadde reist hjem og nå slapper jeg bare av før jeg skal legge meg. Blitt mye turist i egen by i det siste, så nå er jeg litt lei – men det viktigste var at vi fikk være sammen!

Nye favoritter i hus

Gårsdagens innkjøp – det var milkyway jeg skulle ha tak i, og det er en av de beste barene jeg har smakt hittil! Hadde det ikke vært for sukkerinnholdet tror jeg at jeg hadde bestilt meg en hel eske, haha! Jeg fant også en ny energidrikk – den smakte som grønn te og ble med engang en favoritt ♥ ble også veldig glad når jeg endelig fant favoritt-sjokoladedippen min igjen!

Håper dere ikke blir for lei av slike innlegg, da må dere si ifra, for jeg vil ikke spamme dere i hjel med ting dere syntes er totalt uinteressant – bare jeg som er blitt litt vel ivrig på dette punktet om dagen. Kan ikke love at jeg stopper selv om, jeg lar tross alt alle på Instagram også få gjennomgå – men følgertallet mitt går opp og ikke ned, så det kan ikke være så ille for alle hvert fall.

I dag blir det nok en turist-lørdag i et folksomt Oslo – søster og kusine med barn er på vei, og vi skal vise de litt rundt. Jeg ser ikke så ofte familien, så det blir nok koselig, og sola har til og med bestemt seg for å skinne litt i dag – det gjør det litt mer overkommelig å traske i Frognerparken og Slottsparken. Hørte nettopp på radioen at det er høstferie, så håper folk har rømt fra og ikke til Oslo..

Ønsker dere en fin lørdag!

Today’s lunch

Nå er bøkene lagt bort, leiligheten er ren, og jeg har nettopp spist lunsj – cottage cheese og vaniljekesam bladet sammen med kanel og bær ♥

Nå venter pappa på meg oppe og vi skal kjøre til en gymbutikk, for å handle en ny proteinbar jeg har siklet etter i en uke nå. Endelig er den å finne i en butikk i Oslo – det skal ikke så mye til for å glede meg!

Ellers blir det en rolig fredag på meg hjemme etter at dagens treningsøkt er gjennomført. Ha en fin fredagskveld ♥

Its friday again

Nok en slapp og grå morgen, men det er i det minste fredag!

Vi var og spiste lunsj på en kafé i går, og der kjøpte jeg prekekaffe – ganske internt, men en veldig god kaffe:

I dag våknet jeg med en pus som lå helt inntil meg og sov som en stein, hvor søtt er ikke det? nå har vi nettopp spist frokost sammen, og pus sover videre ved siden av meg på sofaen ♥

Syns denne fredagen kom veldig fort, jeg! Mulig fordi uken min har vært litt for avslappende, så i dag får jeg kanskje ta igjen litt, eller komme meg tilbake i stressmodus? nei, det siste orker jeg ikke, hah. Jeg sjekket nettopp fronter nå, og oppgaven min ble godkjent – heldigvis, for jeg hadde virkelig ikke orket å skrive en ny. Vi får nemlig ikke ta eksamen uten at den blir godkjent, så det var jo en liten fredagsglede! Jeg får komme i gang å lese litt nå, så jeg får noe unna.

GOD HELG ♥

Flaske fra Swell

Jeg har hatt lyst på denne nydelige lille gullflasken så lenge, og endelig fikk jeg kjøpt meg den! Den holder drikken kald i 24 timer, og varm i 12 timer – siden den er så liten så passer den jo perfekt til å ha med seg i veska på skolen, uten at det lekker kaffe utover hele ♥

Berries for breakfast

God morgen – det er så koselig og våkne opp til så fine ord fra dere ♥

Jeg liker ikke å klage, som jeg gjorde i går – men samtidig så er det en stor del av meg og mye av bloggen min har tidligere handlet om min psykisk helse, og ikke så mye overfladiske ting slik det har blitt mye av i det siste, selv om det selvsagt er litt bevisst.

Uansett, jeg overlevde gårsdagen også, jeg la vel bare hodet ned på sofaen tilslutt, også var jeg i drømmeland – enkel og grei måte for å sleppe å forholde seg til noe. Heldigvis fikk jeg sove, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå, jeg! Hadde vel blitt liggende hadde det ikke vært for at jeg skulle til Sarpsborg i dag! Jeg vet ikke helt hva dagen vil bringe, vi skal hvert fall først til besteforeldrene våre – regner med mamma, søs og jeg finner på noe ute etter det.

Prøvde å gjøre frokosten min litt mer appetittelig i dag:

Nå skal jeg åpne en redbull, og se om jeg klarer å starte på en ny pensumbok – for det blir så nedprioritert for tiden at jeg snart stryker på studie. Jeg er også bindt til dette studie frem til jul, pågrun av en studietur – men det kan fortelle mer om det siden!

Vi snakkes i kveld eller i morgen, ha en fin torsdag dere!

Owl cup

God morgen igjen – nå er det jo faktisk morgen også, og ikke midt på dagen!

Jeg sitter her og spiser litt frokost, med GMN surrende i bakgrunnen, nydusjet etter å ha vært på morgentrening. Det er ikke ofte jeg er ferdig med dagens treningsøkt før klokka er blikket syv om morningen! Visste ikke hva jeg skulle ta meg til, så tenkte jeg likegodt kunne trene som å ligge i sofaen når jeg uansett ikke kom til å sove. Jeg er ikke veldig motivert for dagen selv om dessverre, men må vel sette i gang å sminke meg nå og komme meg avgårde på skolen. Heldigvis må jeg bare være der et par timer, og etter det har jeg en avtale. Men vi snakkes, håper dere får en fin dag ♥

Ny hudpleie fra Rituals

Handlet på Rituals både på fredag og lørdag, og her er det jeg fikk med meg hjem:

Det ble ny håndsåpe som planlagt – ikke den jeg hadde tenkt meg, for den var utsolgt, men den gule lukter også veldig godt. Jeg klarte ikke å komme ut derfra med kun såpen, så jeg kjøpte også en skumsåpe til kroppen – den er så god! Jeg vurderte også å kjøpe skrubben over, men siden jeg ikke fikk testet den så lot jeg vær – på lørdag fikk jeg testet den og jeg ble helt silkemyk på hendene!

Jeg har ikke vært borte i en bedre kroppsskrubb før – jeg skulle bare ta den på leggene, men endte opp med å smøre inn hele kroppen og ansiktet. Nå kjøpte jeg den som er limited edition, siden den straks går ut, men den samme finnes i en annen duft også. Anbefaler virkelig å teste ut dette merke ♥

God morgen klokken 16.00

Trengte en hviledag jeg, så i går tok jeg noe søvndryssende, og jeg lå i sengen helt frem til 1600 i dag. Kom meg opp tilslutt, og har vel egentlig bare flyttet meg til sofaen for å spise frokost, og for å se videre på Valkyrien på NRK. Utrolig hva som er mer spennende å gjøre enn pensumbøkene for tiden…

Hadde heldigvis ingen ting jeg måtte gjøre i dag, så dagen får bare gå sin gang med et snev av dårlig samvittighet. Tror jeg skal ta på meg noen treningssklær, og komme meg ut – litt frisk luft trengs i hvert fall kjenner jeg!

Hva gjør dere? ♥