Last christmas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen – på den siste dagen i året ♥

I dag ble det grøt og julefilm til frokost her hos meg! Føler jeg har nytt julen altfor lite i min egen leilighet egentlig, men jeg føler egentlig for å legge jul bak meg nå som vi går inn i januar. Jeg pleier aldri å fjerne julepynten så tidlig, men har litt lyst å starte et nytt år uten for mye jul rundt meg, så jeg har fjernet endel allerede og byttet det ut med interiør jeg fikk til jul.

Jeg skal til Hamar på nyttårsmiddag og fest i kveld, så jeg må komme meg i dusjen nå tenker jeg. Ikke at kroppen min sier den har lyst på alkohol, men jeg nekter rett og slett å ligge alene på min egen sofa på nyttårssaften – det vet jeg jo at vil bli stusselig, og det vil jeg sikkert angre på om jeg hadde gjort.

Når kaster dere ut julen?

Last saturday i 2017

Etter jeg hadde vært på trening på onsdag, måtte jeg en rask tur innom senteret for å kjøpe hodetelefonplugg og deksel til den nye telefonen min – litt kjipt å knuse en helt ny telefon, så jeg tok ingen sjanser der. Jeg var en rask tur innom Kremmerhuset for å se på salget også, og der stod det ett reinsdyr igjen. Selv om julen så og si er over, måtte jeg kjøpe det likevel – har hatt lyst på den så lenge nå:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom ganske sent til Risør på onsdag, så det ble en ganske kort tur nedover. Fikk sitte på med en som skulle samme veien, så det var jo koselig! På kvelden dro jeg ut, og møtte endel jeg ikke har sett på lenge. På torsdag lå jeg i sengen nesten hele dagen, fordi jeg har blitt syk igjen. Altså? hvordan er det i det hele tatt mulig? føler jeg ikke har vært frisk siden oktober. I går var jeg en tur i byen med mamma og så litt i de små og få butikkene som er der – risør er alltid så koselig i julen. På vei hjemover var vi innom og drakk kaffe og leverte noen julegaver hos noen venner, også reiste venninnen min og jeg sammen inn til Oslo i går kveld.

I dag har jeg sovet hele dag og stått i en mil lang kø på polet – nordmenn i et nøtteskall! Kjøpt stjerneskudd og litt annet småtteri som var på salg fikk jeg også gjort. Jeg har ryddet litt og byttet ut julesengetrekket med et mykt og fint mariussengetrekk jeg fikk til jul – gleder meg til å legge meg i det senere. Jeg vil heller ikke starte et nytt år med å gjøre slike ting, så greit å få noe unna i dag. Nå slapper jeg av med film, slik at jeg kan bli friskere til i morgen. Med så mye fri og kos på agendaen hele tiden – begynner jeg å bli utilfreds, og dagene går også i surr. Det er kanskje ikke så mange her inne nå, dette er jo faktisk den siste lørdagen i 2017 og her ligger jeg – men det er faktisk ingen andre steder jeg ønsker å være heller…

Hva driver dere med i kveld?

Søteste tøflene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det lå både tøfler og kopp under juletreet i år – faktisk så fikk jeg fem kopper, haha – lurer på om noen har fått med seg at jeg liker kopper!

Jeg er kjempesliten etter dagen, og tenker jeg snart skal gå å legge meg. Ville bare stikke innom for å si hei, for i morgen reiser jeg til Risør for et par dager, og der har jeg planer alle dager, så jeg tviler på at bloggen vil bli prioritert.

Ha en fortsatt fin romjul, dere

Julaften 2017

I år feiret jeg julaften med mamma sin side av familien, og det ble en hyggelig kveld hjemme hos søsteren min. Mormor på 88 år stilte til og med opp i bunaden – det må jeg si var sprekt gjort!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne engelen er så fin – hadde en slik selv også, men klarte å knuse den, og kattene fikk tak i den før jeg i det hele tatt rakk å pynte med den </3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er 27 år, men mandelen blir fremdeles lurt opp i min dessert – det verste var at jeg nesten spolerte det ved å bytte om tallerknene fordi jeg ville ta selv. Haha, barnet i meg altså! Premien var selvfølgelig sær-kjøpt til meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir ikke jul uten bilde foran juletreet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fineste søster

Kvelden i går var veldig koselig, men fordi gjestene ble forsinket – så var jeg ikke hjemme før tolv i natt. Så jeg pakket bare ut alle gavene og fikset den nye iPhonen min før jeg gikk å la meg. Kom meg ikke opp før i tolv tiden i dag, og våknet med et vondt hodet og en sår hals – det er typisk. Nå ligger jeg på sofaen og drikker varm sjokolade og ser på julefilm, i mens regnet høljer ned på utsiden – typisk igjen!

Tenker jeg må komme meg på trening nå snart, også er det bursdagsselskap her hjemme for stemoren min klokken 17.00. Merker jeg ikke er klar for mer mat og sosialisering i dag, men det blir koselig å se dem!

Fikk dere noe fint til jul?

Ha en fin første juledag

Hei fine venner – ja, jeg føler vi er litt venner, jeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde photoshot med mammas hjemmelagde kakemenn i går, en veldig typisk meg ting å gjøre! Ingenting slår mennene som mamma lager  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper dere hadde en fin julaften i går – mange hadde nok en veldig fin kveld, men det gjelder dessverre ikke alle. Når jeg tenker over det på den måten, så er jeg i grunn utrolig heldig, for til tross for at jeg har mine psykiske problemer – så har jeg en fin familie og mat på bordet, og det er ingen selvfølge i dagens samfunn. Tror jeg har vært veldig snill dette året – jeg fikk utrolig mye fint i går, og det jeg ønsket meg. Det var ikke måte på hvor gavemilde folk var, og jeg er selvsagt veldig takknemlig for det

Det har vært en veldig typisk første juledag her i hus, vi ikke gjort så mye annet enn å ligge i sofaen å se på tv – for en slapp og avslappende jul. Treningssjelen min begynner å bli rastløs nå. Vi venter middagsgjester av besteforeldre, tante og onkel nå klokken 16.00, også reiser jeg hjem til Oslo for å slappe litt av. Kommer et nytt innlegg med bilder fra julekvelden vår senere i kveld.

Har dere noen planer i dag? kos dere masse i dag! 

Julemorgen

God julemorgen alle sammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ååh, mamma hadde ordnet julestrømpe til oss Det er lenge siden jeg har fått en julestrømpe uten å så og si ha laget den selv, hehe! Masse fine smågaver, og såklart en proteinbar som ble min frokost i dag – haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julekulene fra vi var barn fikk henge på treet i år

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusesokker fra Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var oppe allerede klokken 9 i dag. Har bare slappet av med ansiktsmaske, tv, flax lodd og en god frokost – akkurat slik en julemorgen skal være!

Nå står tre nøtter til askepott på TV, og etterpå er det reisen til julestjernen. Lurer på hvor mange i Norge som faktisk sitter og ser på det nå, jeg! Haha – tidenes tradisjon det der, blir ikke jul uten den dubba stemmen på NRK altså! 

Håper dere har en god jul, kos dere masse og ha en fin morgen og ettermiddag – riktig god jul ♥

Lille julaften

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er jeg på plass i Sarpsborg – har spist nissegrøt sammen med familien og bare tatt en rolig kveld og kvelden før kvelden står på i bakgrunnen. Akkurat slik jeg foretrekker å tilbringe lille julaften – stille og rolig. Det er sikkelig julestemning hos søs, som dere kan se over her

Har julefreden senket seg hos dere?

Julekaffe og julekopp

Riktig god morgen – lørdag og lille julaften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ny variant av proteinfrokostblandingen min – vanilje og honningsmak. Den med sjokolade er mye bedre, men de var utsolgt for den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blir ikke ordentlig jul uten julekaffe og julekopp. Koppen er fra Starbucks, om noen skulle lure på det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er oppe tidligere i dag, så jeg kunne få en rolig morgen og se litt på TV før jeg skal reise med bussen til Sarpsborg klokken 14.00 i dag! Tenkte jeg skulle se på god morgen norge, helt til jeg innså at det er lørdag – men det er jo faktisk god jul norge på TV nå – haha!

Jeg skal innrømme at jeg egentlig stod opp tidlig fordi jeg skulle rekke å trene før jeg dro, så nå må jeg få på meg treningssklærne og komme meg ut i det grå været, og etter det blir det vel som vanlig stress for å rekke innom butikken og komme meg avgårde, så vi får snakkes mer senere i kveld ♥

Hva gjør dere på lille julaften?

Ha en super dag!

Bittelille julaften

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lille bakst – jeg kjøpte noen fine kakebokser på Nille for en stund siden, og fikk i det minste brukt den ene nå! En av de står til pynt, haha – så fin syns jeg den var

Etter baksten reiste jeg på trening, også dro jeg til byen og tok en kaffe med en venninne som var innom Oslo en rask tur, så fikk vi byttet julegaver også! Nå har jeg nettopp sett på jul i svingen – blir man noengang for gammel for julekalendere på tv? den serien er jo så søt! Nå skal jeg opp å pynte juletreet i stuen – vi pleier egentlig å gjøre det på lille julaften her i hus, men jeg skal ikke feire jul i Oslo, så vi tar det i dag, så da får jeg pyntet juletre i år likevel! Etterpå skal jeg mikse sammen noen cottage cheese rundstykker som jeg skal ha til frokost i julen, ettersom jeg ikke spiser vanlig brød!

Hva har dere gjort i dag?