The sun shines through my window

Men hva hjelper det egentlig, når det er -20 ute?

Nå er det faktisk så kaldt at enhver nordmenn har lov til å klage på været, og med over en uke fravær fra bloggen, så er det altså det første jeg gjør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men med bitende kulde, så kommer det også sol, noe jeg ikke ser helt logikken i – men jeg ser en positiv ting i det, og det er at solen står opp før meg og jeg kan se solflekker på kjøkkenet når jeg våkner i sengen min, og det gjør det litt enklere å møte dagen i det minste.

Den tiden siste uken har vært krevende, og for min egen del, så trengte jeg en pause. Før delte jeg mye personlig her, men nå føler jeg at jeg har blitt en eremittkreps som har skjult meg bak en falsk og lukket maske. For utenom alt det negative som har skjedd den siste uken, og at en dårlig nyhet sjeldent kommer alene – så har det vært noen fine øyeblikk innimellom med venner ute på byen og konsert nå i helgen. Men jeg må dessverre si at mye av det negative drar ned det positive, og slik bør det jo ikke være!

Vi er allerede i den siste dagen i februar, og listen min ble ikke fullført – jeg klarte nesten alle punktene, og jeg bør være stolt av hva jeg fikk til, fremfor hva jeg ikke fikk til. Slik bør egentlig alle mennesker bli flinkere til å tenke, for det er ikke alltid om å gjøre å få til mest – noen har nok med og bare gå i butikken en dag, og noen ganger er det et bra nok mål og fullføre. Målet er å skrive en ny liste for mars, som jeg også skal dele her – jeg skal i hvert fall ha at jeg er sta og ikke gir opp! 

Jeg har bare sovet i en time, så det er nok best at jeg får meg litt søvn igjen, da jeg har obligatorisk forelesning i morgen tidlig.

Hvordan går det med dere? Er dere også fornøyd med været?

Tilbakeblikk fra Wien

I juni fjor var en venninne og jeg i Budapest & Wien i en uke – som vanlig når jeg er på ferie, blir aldri bloggingen helt optimal. I går var jeg innpå den eksterne harddisken min, og fant noen bilder fra den siste kvelden vår i Wien. Husker det var en sikkelig fin, koselig og lang kveld hvor vi bare slappet av med god drikke og mat på kafé, restaurant, bar og tilslutt Hard Rock café. Her kommer det et lite tilbakeblikk fra den nydelig utsikten vi hadde på takterassen vi satt på, med solnedngangen i bakgrunnen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi er på ferie bruker vi alltid Tripadvisor til å finne slike perler som over – ikke den beste skybaren vi har vært på, men utsikten var i hvert fall fin likevel! Ett glass rødvin i solnedngangen i hyggelig selskap i en flott by – Wien er en by jeg ikke hadde noen forventninger til, men det er en av de fineste byene jeg har besøkt i Europa, skal definitivt tilbake dit en dag!

Har du vært i Wien?

Feirer navndagen min

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg navndag, og det har jeg feiret med å bake kake og kjøpe noen roser. Jeg skulle vel egentlig kun kjøpe en hengeplante til å ha på badet, så tok jeg med de rosene i samme slengen – jeg er ikke opphengt i navndag. Planten jeg kjøpte er faktisk for uro i sjelen – noe jeg så etter jeg hadde sett på den, passet bra på en dag som i dag, hvor jeg har vært passe sliten. Jeg gikk til Plantasjen, og det var så stille og fredelig ute i dag at man skulle tro det var noe galt – sikkelig deilig var det med frisk luft og stillhet.

Nå er jeg så mett at jeg vil gå å legge meg – det ble lite søvn i natt, fordi jeg klarte å sovne på t-banen, ikke bare en gang heller, men minst tre. Plutselig var jeg i Bærum, liksom. Tuller ikke når jeg sier jeg brukte 3-4 timer hjem i dag tidlig – slikt er det vel bare jeg som får til? Heh. Jaja, kvelden i går var fin den – men den hvit måneden min gikk jo ikke helt som jeg hadde tenkt!

Hva har dere gjort i dag?

Chinese new year

Visste dere at det i dag er kinesisk nyttår? Hehe – det tviler jeg på at så mange visste, bortsett fra de som har 20 studiepoeng etter å ha studert landet. Skal innrømme at jeg selv leste det i kalenderboken min…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tar meg god tid om dagen, så etter turplanlegging med en vennine, kom jeg meg ikke ut av døra før 14.00. Da dro jeg til byen for å kjøpe en pensumbok, fordi planen var å fortsette på oppgaven i dag, men det ble det visst ikke tid til i dag heller – skolen er nedprioritert kan man si! Jeg fikk også kjøpt meg en bukse – nå ligger jeg midt i mellom to str, noe som ikke er veldig morsomt, for å være ærlig, så er det utrolig frusterende og jeg har en indre kamp om jeg skal gå opp eller ned i vekt, og ikke minst – jeg er så lei av å bruke penger på bukser. Men, må jo føle meg vel, så da blir det slik. Videre måtte jeg handle inn til tacofredag og reise på trening. Spennende liv.

Nå ligger jeg på sofaen og ser på norske talenter, drikker rødvin og spiser en ny variant av proteinsjokolade. Jeg er bedt på Cuba-fest i dag – helt feil land på en dag som denne.. hehe, neida. Jeg burde vel komme i hakk om jeg skal komme meg noe sted – så får vi se hvor langt jeg kommer. Dere må ha en fin kveld i hvert fall ♥

Det er fredag

Det er endelig fredag igjen – vår favorittdag i uken ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne koppen husker jeg så godt at jeg kjøpe etter en behandlingstime i mars i fjor. Til og med koppene mine vekker minner i meg nå, hva feiler meg – haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God morgen! Jeg har alltid alarm på, selv det er tomt i kalenderen i dag – Jeg tror jeg har funnet ut av at jeg fungerer best med kun 6.5 time søvn! Hva skal jeg gjøre alle de resterende timene, lurer jeg på av og til.

Det er vel tid for vinterferie for mange nå – husker så godt at jeg gruet meg til å begynne på høyskole/universitet, for der fikk man verken høstferie eller vinterferie – men jeg har ikke merket noe til at jeg savner noen av feriene, så det var ikke mye å grue seg til.

Har du vinterferie? god ferie til dere ♥

2 små uker til våren

Ikke at jeg har tro på at snøen og finværet er her innen to uker, men i følge kalenderen er det i hvert fall vår i mars!

Drømmer om disse trærne – åh, de er så fine ♥

Vel, disse bildene er tatt i mai – men våren er her snart, så det er bare å holde ut den siste tiden som er igjen før vi kan blomstre opp og komme ut av hi igjen! Veldig typisk norsk det der, men det er jo sant også. For meg har halve februar har gått 4 ganger fortere enn halve januar. Følte januar aldri tok slutt, kjenner jeg allerede gruer meg til neste år – heldigvis har jeg glemt dette neste år!

Nå må jeg tilbake til virkeligheten – snø, kulde og treningssenteret venter på meg!

Fler som syns februar har flydd avgårde?

Hjerter og roser

Litt dagenderpå klissklass fra meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var litt kjipt å være singel når hun spurte om kaffen jeg kjøpte var en gave, heee – snakk om å gni det inn. Den hjertevasen på siste bilde har jeg sett på flere år, og i forrige uke fikk jeg endelig kjøpt meg den – den er jo så fin!

god ettermiddag dere! Jeg ble blendet når jeg gikk ut i dag, det var nemlig sol, og det er jo en mangelvare om dagen. Så etter turen hos kiropraktoren, tok jeg meg en gåtur i mens det fortsatt var skyfritt – for nå er det grått igjen. Jeg drikker litt kaffe nå, for å øke energinivået. Det var det ikke like vondt i dag, så dette hjelper jo faktisk – endelig en behandling som fungerer – yey.

Nå venter husarbeidet på meg – hurra for det!

Date with me

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rema hadde 30% på roser i dag, så jeg slo til med både roser og gave til meg selv i dag, jeg

Hjemme ble det proteinpizza og rødvin etter en god treningsøkt, trenger vel ikke kjæreste jeg som dere kan se! Jeg drakk en redbull i stad, den var faktisk lilla også! Så nå er jeg jo egentlig 100% våken, slik jeg pleier å være om kvelden, det er ikke akkurat noe nytt som har oppstått de siste ukene – hehe! Det dårlige humøret etter timen hos behandleren min er i hvert fall fikset nå. Jeg skal fortsette å se på serie før jeg forhåpentligvis sovner – jeg har begynt å se på 7-heaven, av alle serier man kan se! Husker det var favorittserien min når jeg gikk på ungdomsskolen, den er jo fortsatt litt koselig. Har dere sett den?

Har dere feiret klissklass dagen?

You & me

Ingen å dele koppen med, men dere kjenner jo meg når det gjelder kopper – disse var for søte til og ikke ta med seg hjem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14 februar – alle hjertes dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valentinesdagen har jeg aldri vært noe glad i, verken med eller uten kjæreste – bare for å understreke at dette ikke er skrevet i bitterhet. Men jeg syns denne dagen er litt koselig nå jeg, og merkedag gir meg jo en god unnskyldning til å kose meg litt ekstra – noe jeg tenkte jeg skulle i kveld også. I dag har jeg kommet meg opp, så er vel bare å sette i gang med dagens gjøremål. Ha en fin dag dere, med eller uten kjæreste

Feirer dere valentinesdagen?

Pannekakedagen

I dag er det den internasjonale pannekakedagen, og det passet meg mye bedre! Jeg stod ikke opp før 13.30 i dag (ups), så det ble pannekaker til frokost på meg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette så vel litt fristende ut eller, hihi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sola har vært her i dag også, så etter frokost dro jeg rett på trening. Litt av lunsjen ble skyr sin nye variant luftig – den dere prøve, beste jeg har smakt på lenge, sikkelig mousse! Føles litt som at dagen nettopp har startet, eller at den egentlig er over – klarer ikke helt å bestemme meg. Nå venter det skolearbeid på meg, hurra…

Har dere spist pannekaker i dag?