Alle disse dagene

Er det livet mitt, som går forbi meg hver eneste dag? er det dette jeg skal leve med resten av min tid på jorden?

Følelsen av og aldri ha lyst til å stå opp av sengen. Følelsen av at gråten sprenger seg i hodet mitt. Følelsen av at angsten sprer seg i hele kroppen. Følelsen av at man aldri blir bra nok for noe.

Følelsen av at man ikke lengre har makt over sitt eget liv, sin egne handlinger eller sin egen impulskontroll. Skal jeg leve sånn her? Må jeg leve slik?

Følelsen av at det siste man har lyst til å gjøre er å leve. Følelsen av at man tenker på sin egen begravelse. Følelsen av at man ikke kan si det høyt.

Hvorfor kan jeg ikke?

Jeg har ikke så mye å lever for egentlig, eller har jeg? hvorfor lever jeg, egentlig? Hvorfor må jeg, egentlig?

Jeg må bare komme meg langt bort. Men vil det hjelpe meg noe, egentlig?

Hodet mitt følger etter meg. Det stopper ikke opp, men det gjør jeg.

Det vil ikke samarbeide mer. Det er tomt for motivasjon, håp og gleder. Og hva har jeg egentlig igjen, da?

Svaret er ganske så enkelt – Ingenting.

Jeg snubler og snubler, reiser meg opp igjen – gang på gang. Men hvor lenge vil det vare, egentlig?

Dette gir ikke mening.

Og hva har jeg egentlig, igjen?

Det er bare ingenting.

Det var lenge siden

God fredag og helg! Dette er muligens den første helgen for mange etter at skolen og eventuelt jobb startet opp igjen for fult?

Jeg møttet halvhjertet opp på første skoledag i forrige uke, og deltok såvidt på fadderuken i uken som var. Jeg var ute et par dager, og dagen derpå var jeg faktisk på Tusenfryd. Heh, se det for dere –  men det var overraskende gøy! Jeg har ikke vært på forelesningene denne uken, så jeg har vært veldig usikker på hva jeg skal gjøre dette året. Tilslutt fant jeg en løsning, så jeg har gjort om litt på studieplanen – slik at jeg ikke tar like mye som jeg gjorde i fjor høst, men samtidig kan få litt flere poéng!

Denne uken har jeg kun fokusert på meg selv, trent, fått orden på litt praktiske ting og tatt ting i mitt eget tempo – så nå er det litt orden her igjen. Slike rolige uker har jeg faktisk savnet – jeg sitter i sofaen nå og rister, så veldig rolig er jeg vel ikke. Men jeg vet at jeg vil angre i morgen om jeg drar ut på byen nå – så jeg havnet her inne i mangel på noe å gjøre! Det er i hvert fall deilig at det går mot høst – luften blir kaldere, friskere og ting sklir tilbake til normalen igjen. Selv om overgangen ble like brå som overgangen til sommeren i mai – finnes det ingen mellomting i vårt klima eller? Det tar vel ikke lange tiden før vi vil savne å ha 30+, men det får vi ta når den tid kommer!

Ellers hadde vi en veldig fin tur til Kiel! Det ble store mengder med rødvin, god mat, shopping og spa. Å gå småbrisen til et spa å synke ned i et boblebad med et glass rødvin i hånden i bakrus er faktisk overraskende digg – bare prøv det ut nesten gang dere er bakfulle! Jeg liker egentlig ikke å være fanget (slik man er på en båt), men å miste all mobildekning er ganske fint. Det blir som at tiden står stille og man kan ikke rømme noen sted, verken fra seg selv eller andre!

Jaja, i dag ble det norsk taco og pepsi max, noe kroppen min sikkert setter stor pris på.

Hva gjør dere i helgen da?

Off to Kiel

Hei igjen! Jeg hadde bestemt meg for å blogge fult igjen, men nå begynner jeg å bli litt usikker. Her er jeg i hvert fall nå.

Nok en trebåtfestival er over, og nok en festival gikk ikke så bra – tror den helgen må være et av de største traumene jeg har fra tiden min i Risør. Men nok om det – fredagen var i hvert fall veldig fin.

På søndag gikk jeg tur med hunden vår, også var jeg i byen og møtte en en venn av meg som jeg ikke har sett på altfor lang tid – etterpå kjørte vi opp over byen og så på solnedgangen – så det var i hvert fall en koselig søndag! Før jeg reiste hjem til Oslo på mandag, dro mamma og jeg en tur ned til sentrum og så litt i butikkene – finner alltid en skatt eller to når jeg handler i Risør. Denne gangen fant jeg meg et par Toms til 200 kr, så det var ett kupp.

Bilder fra turen til Dublin – passet i grunn inn her, i hvert fall det siste – høhø.

I går var jeg i grunn kun hos legen, fikk tatt igjen litt trening og ellers har jeg vært hjemmet og ordnet og ligget altfor mye i sengen min. Jeg har gjort det samme i dag, bare at legen ble byttet ut med DPS. Nå har jeg igjen pakket kofferten min. Vi var egentlig fire stykker som skulle reise, men to av de meldte avbud i siste liten, og jeg var overraskende nok litt lettet i det dem sa det, for jeg er rimelig sliten nå. Men vi to gjenværende bestemte i går at vi skulle reise alene, siden vi uansett hadde bilettene – så i morgen skal jeg med båten til Kiel. Forhåpentligvis ender jeg ikke opp innesperret denne gangen (Ja, det har skjedd – på danskebåten vel og merke. Hva som kan ligge bak en tilsynelatende perfekt hverdag, dere).

Nå gleder jeg meg til å sove i nytt sengetøy! Smil – Og god helg til dere ♥ 

Fransåsen 116 Moh

Hei fra Risør! Jeg kom ned hit i går kveld og her var det fult hus med besteforeldre på besøk – har ikke sett de siden jul, så det var hyggelig. Så i dag fikk jeg mormor grøt til frokost, tidenes barndomsminne ♥ Når de dro i dag så tok jeg med meg hunden ut på tur, og det ble en mye lengre tur enn jeg hadde planlagt. Jeg har kun vært her en gang med bil før, så jeg kunne ikke veien hjemmefra- endte med at jeg gikk endel kilometer lengre og fikk meg en sikkelig rundtur før jeg kom til toppen!

Heldigvis var det litt overskyet, eller så hadde vel både hunden og jeg strøket ned underveis. Har savnet å gå i skogen egentlig, men med varmen som har vært har det vært helt utholdelig å trene ute! Var deilig og endelig få seg en sikkelig tur igjen i hvert fall – Trixi har sovnet nede i gangen, så han ble nok litt mer sliten enn meg. Hehe!

Nå nyter jeg et glass rødvin i mens jeg venter på middag – fikk bestemme middagen og jeg får den servert. Litt bortskjemt når jeg er hjemme på besøk. I Risør er det trebåtfestival nå, så i kveld skal jeg ut og møte noen venninner på byen – enn så lenge tar jeg det rolig hjemme uten å stresse.

God helg alle sammen!

1 august

God kveld ♥

Nå er vi kommet til august – nå syns jeg denne ferien begynner å dra seg langt ut. Det gjør absolutt ingenting med ferie, det er bare et problem og det er at psykiske helse ikke tar ferie, selv om mange i systemet gjør det. Jeg har vært hjemme i Oslo i 1,5 uke nå, stemningen har ikke vært helt 100% og jeg har vært mye inne med serie – men det må også til i blant. Jeg så litt frem til å være helt fri selv, men så klarte jeg ikke helt å slappe av. Finværet er her fremdeles, men nå har jeg gått over til skyggen. Her om dagen satt jeg ute hele kvelden og drakk vin og hørte på rolig musikk – det var i det minste god sommerstemning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det 1.august – det betyr slutten på sommeren, noe jeg egentlig bare er glad for. Eller – det sier jeg i hvert fall nå, men når alle går tilbake til jobb og skole for fult, så kommer jeg nok til å savne at alle har ferie og at det ikke er noen forventninger om at jeg må gjøre det samme. Det er ingen hemmelighet at mye ferie betyr at det meste røkner for en som er vandt til å ha full kontroll for å fungere godt – eller dårlig, det kommer vel ann på hvordan man ser på det. Begynner å bli vandt til at ting er litt halvveis, og det en en stor prøvelse – men jeg vet at noe av det er bra for kroppen min i det minste.

Vi har feiret min far sin bursdag på Grefsenkollen med pizza i dag, også kjørte vi innom der vi bodde før – det er fremdeles en byggeplass der og det så ikke ut. Det verste er at de dyreste leilighetene der koster 17 millioner (?!), altså – hvordan går det ann?! vi hadde i hvert fall en hyggelig kveld i solen med utsikt utover Oslo sine tak ♥

Jeg hadde en lang løpeøkt i går – ettersom jeg ikke hadde vært ute på tre dager. Jeg sov nesten ingenting i natt og i tilegg til bursdasfeiring så har jeg vært hos DPS. Så nå er rimelig sliten her jeg ligger og skal sove. I morgen skal jeg prøve å komme meg tidlig opp. Jeg skal ta en siste tur ned til Risør for i sommer. Vi snakkes…