Halloween

God kveld!

Tenk at oktober allerede er over – merker jeg syns det er litt trist. Jeg vil ha mer av lys, fine høstfarger og sol og er virkelig ikke klar for mørke dager, kulde og snø. Den første snøen kom faktisk på lørdag i det jeg skulle gå ut, så det ble ingen tur i helgen på meg. Jeg var ute i skogen i dag, og kom frem til favorittplassen min akkurat samtidig som alle de rosa skyene – så det ble en magisk 31.oktober og mest sansynlig den siste turen for i år ♥

Ellers dro jeg ut på lørdag, og det er egentlig grunnen til at det har vært stille her siden. Hele mandagen var vi på HL-senteret med skolen og på kvelden var jeg hos tannlegen. Ellers ble telefonen min ble stjelt på nattbussen, så jeg har holdt på med ny telefon og prøvd å samle alle bilder på et sted. Jeg mistet dessverre alle bildene mine fra 2018, noe som var sinnsykt kjipt. En ting er alle naturbildene, de kan jeg ta på nytt – men alle de personlige bildene man ikke deler, og ikke minst fra alle turene jeg har vært på. Vel, det er ingenting annet å gjøre enn å ta lærdom av det nå, og kjærlighetssorgen begynner å gå litt over. Heldigvis bruker jeg også vanlig kamera når jeg er på tur, så hele 2018 ble ikke slettet ut. Gikk opp for meg at jeg egentlig har gjort ganske mye fint i år, i til tross for at psyken har vært ganske dårlig til tider.

Har dere feiret halloween eller?  jeg har vært så opptatt med telefonen at det satt litt demper på både jul og halloweenstemning hos meg! Jeg skal straks legge meg tenker jeg, nå er klokken altfor masse og døgnrytmen sklir ut her – ettersom det er time hos DPS i morgen, kan jeg ikke være helt i tåka. Natta!

Tenk enkelt

God morgen alle sammen og god lørdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så min morgenstund ut – kaffe med sjokoladesmak og bok – anbefales å lese den, ganske nyttig og god.

I dag vil jeg ha sol og skyfri himmel – værmeldingen har lurt meg hele uken nå, men i dag må jeg få meg en tur ut i skogen. Jeg trenger påfyll av natur og frisk luft i sjelen min! Nå skal jeg lage meg frokost å se en barnevennlig halloweenflim på Netflix – jeg klarer ikke å se på skrekkfilmer og om du vil prøve å skremme meg – bare la det være…

Ellers da? er det flere der ute som har julestemning? klarte ikke å bestemme meg for stemningen når jeg var på tur, det var en bladning av jul & halloween i alle butikker. Jeg har allerede handlet inn julebrus, julegaver og julekalender – vil ikke ødlegge stemningen for da vil den nok ikke komme tilbake igjen, men jeg syns det er litt for tidlig, likevel er det kjekt å få unna julegaver. Nå skal jeg varme meg grøt – ja, jeg har kjøpt fjordland, toppen av latskap. Det minner meg i grunn også om jul – ferdig grøt på lørdager. Nok om dette, dere må ha en fin lørdag

Lets weekend again

Nok en uke er over, og det er fredag – noe jeg faktisk hadde glemt i dag tidlig. Når klokken ble 11.30, kom jeg på at jeg hadde en timeavtale 12.30, og der satt jeg i pysjen – rakk det akkurat, og jeg fikk bestilt biletter til Pink i august neste år… i Stockholm. Satt lenge for å få tak i her hjemme, men ga tilslutt opp – så om dere ville på den koserten, er dere dessverre for sent ute…

Nå har jeg kommet hjem fra en tur i byen, var på en time fotterapi blant annet. Jeg skulle gå meg en tur i Frognerparken etterpå, men siden jeg var iskald og kroppen min er sliten så ble det kun en liten tur innom slottsparken. Bladene faller av trærne og visner nå, og solen gjemmer seg bak et skylag – jeg liker ikke det, og er ikke klar for å fryse nesetippen av meg enda, eller ta i mot det hvite strøsselet som snart kommer fra himmelen. Den overgangen er alltid kjip!

Et bilde fra nydelige Bath:

Ellers er min helg ganske åpen og uten fastsatte planer. Mange skal vel feire halloween i helgen? det gikk opp for meg at jeg var i Kina på denne tiden i fjor, og derfor føles det ut som det er veldig lenge siden forrige halloween. Det blir nok ingen feiring i år heller, men jeg skal kanskje ut i morgen. Jeg har ikke bestemt meg enda, har sagt nei til samtidlige fester siden før innleggelsen nå, og det med god grunn. Så vi får se!

God helg, fine dere ♥

Nyeste Interiørkjøp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før så var jeg veldig opptatt av interiør, og jeg kjøpte altfor mye av det. I det siste har jeg handlet litt og her er noe av det. Jeg liker fremdeles å ha det fint rundt meg, men er ikke like opptatt av interiør som jeg var før! Nå prøver jeg heller å kjøpe litt dyrere ting som jeg ikke blir lei av med engang – slik at jeg ikke bytter det ut hele tiden, for jeg har ganske mye nå.

Hva syns dere?

En myk start på uken

Hei 

Jeg landet på Gardermoen ved midtnatt, så når kofferten var pakket ut og jeg hadde fått spist litt sovnet jeg ganske fort. Måtte ha på alarm på klokken ni idag, for og ikke sove for lenge og snu døgnrytmen min. Morgentimene har jeg brukt til å ta meg en lang dusj, gjøre husarbeid og pakke ut siste rest. Nå er jeg i gang med å skrive et arbeidskrav, rett og slett fordi jeg ikke gadd å møte på skolen i dag. Jeg har ganske dårlig tid, så må få det meste unna i dag – men etter å ha fartet i mange dager, valgte jeg heller å bli hjemme for å skrive med kaffekoppen ved min side og Farmen i bakgrunnen i stedenfor.

Et par ekorn vi møtte i en park i går, så nusselige dyr:

 

Det føles veldig ut som mandag i dag, men det er jo tirsdag – men det er bare å komme seg tilbake til hverdagen med en gang! Nå må jeg skrive videre, så jeg får tatt meg en tur ut før det blir mørkt!

Login of

I dag startet jeg dagen hos DPS, og det gikk sånn passe – var litt lei i dag egentlig. Etterpå dro jeg på trening og nå står jeg på farten med den nye kofferten min – endelig ut på tur igjen. Jeg har ikke fortalt dere at jeg skal ut å reise i dag, men jeg bestilte meg biletter til Manchester allerede i august, (noe som føles ut som et år siden nå- men det er det jo ikke!) med tanken på det alt som har skjedd den siste tiden, så var jeg redd jeg ikke fikk dratt likevel, da behandling ofte kommer i første rekke – men det har akkurat klaffet, så det ikke kræsjer med en innleggelse. Flaks for meg…

Jeg drar med bussen i 16-tiden, så jeg ville bare stikke innom å si hade egentlig. Jeg har bestemt meg for å la Pcen min bli igjen hjemme, så det blir nok ingen blogginnlegg underveis, rett og slett fordi jeg vil koble helt av. Ikke at så mange bryr seg, men jeg ville si ifra likevel jeg – kommer hjem mandag kveld, så det blir nok en oppdatert på tirsdag!

 

Turen går som vanlig til venninnen min som bor i England, og i helgen skal vi besøke Bath og Wales – så det blir en sikkelig roadtrip med bil! Instagram kommer til å bli oppdatert, så følg med der. Hadet fint så lenge, vi snakkes ♥

Mummi vinterkopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var kanskje litt tidig å få årets vinterkrus i hus, men her er det nå!

God morgen. I dag er jeg heldigvis våken, for i dag har jeg en lang dag foran meg. Jeg har time hos DPS, deretter en legetime også skal jeg til tannlegen i kveld. Pjhu! I mellom disse tingene må jeg få ordnet småinnkjøp, pakket litt mer til tur og muligens trene om det blir tid og nok overskudd til det. Ser for meg en lang dag, men de har det vært mange av de siste ukene, så skal nok gå bra. Ha en fin tirsdag!

Blåmandag

Mandag og en ny uke – er dere klare?

Vet ikke helt hvorfor, men i dag vil virkelig ikke sinnet eller kroppen samarbeide med meg! Jeg sovnet nesten med kaffekoppen i sofaen i dag tidlig og jeg fikk såvidt ned frokosten. Vi var på utflukt med skolen i dag, men jeg satt bare der og ventet på at det skulle bli ferdig så jeg kunne dra. Jeg har nettopp hentet en pakke på posten, slengt meg på sofaen med Farmen og presset i meg middag, så nå er jeg litt bedre. Ser ikke ut som jeg orker så mye mer i dag, men vi får se om jeg ikke tar meg en tur ut etterhvert, så lenge det ikke begynner å regne masse!

Men resten av helgen var fin! I Sarpsborg spiste vi lunsj i gågata, også var vi på et kjøpesenter en stund. I går kjørte jeg ut til Losby i Lørenskog for å se en annen del av Østmarka, jeg fant ikke helt fram til planlagt sted, men det var et fint området likevel og i går var det jo sommer ute. Så også skjelvet på kino med en venninne i går kveld – var på tide at jeg kom meg på kino nå, har jo hatt planer om det en god stund. Til å være norsk, så syns jeg filmen var bra jeg!

Har dere sett Skjelvet?

Lørdag

God morgen!

Endelig er det en ny dag – gårsdagen var egentlig ganske kjedelig. Etter jeg hadde trent dro jeg på senteret og trøsteshoppet litt – haha. Så kom jeg hjem igjen og dro ut igjen på nytt, før jeg tilslutt falt i ro i sofaen med en pitapizza og tok kvelden ganske tidlig. Det gjør jo at jeg våkner ganske tidlig også, men det er ikke så farlig egentlig. Jeg hentet en pakke hos Tights.no i går, så det gjorde meg jo litt glad:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monsterproduktene faller alltid i smak hos meg, også har jeg fått smakt meg i gjennom Bodylab sine tre nye barer – den brune var veldig god, de to andre blir nok ikke gjenkjøpt og derfor er ikke den siste med på bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De har tilbud på Barebellsproteinpudding nå. 100kr for 10 stk, det kaller jeg kupp! Om dere vil bestille noe, så har jeg en kode til dere – 76XND, gir 50,- kr avslag på bestillingen! Om du bor i Oslo, er det gratis å hente bestillingen på lageret i Oslo.

Nå har jeg nettopp farget brynene, lakket neglene, tatt en forfriskende ansiktsmaske og lagt dagens lag med sminke over! Det er grått ute i dag også, men jeg har likevel tatt på meg en kjole. Jeg skal avgårde til Sarpsborg nå, men aner egentlig ikke hva jeg/vi skal finne på der. Denne dagen blir lang om jeg blir hjemme, så jeg hiver meg med pappa nå, for jeg orker ikke en gjentakelse av gårsdagen. Ha en fin lørdag!

Weekendmood

Fredag morgen – friske roser midt på bordet, nytraktet kaffe og ovnen som varmer opp stuen etter natten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ligger her under pleddet og ser på God morgen Norge, og sitter og lurer på hva jeg skal bruke denne dagen på. I dag har jeg faktisk ingenting i kalenderen min som jeg må gjøre, noe som er en stund siden nå. Det er viktig at jeg ikke glemmer å hvile, ellers går det fort ganske galt, så det er nok greit med en dag fri fra avtaler i hvert fall. Det eneste jeg vet at jeg skal i dag er å trene, men å bli værende hjemme hele dagen går nok ikke, så jeg får se hva som skjer utover dagen og kvelden.

God helg fine dere

Fortell meg hva dere skal i helgen da, eller kom med noen forslag til noe jeg kan finne på – haha!