Den siste søndagen i 2018

Dette er siste søndag i 2018.

Det er den siste søndagen i 2018. Jeg syns det blir vanskeligere og vanskelige å forholde seg til ett årsskifte. Det ligger forventninger og forandringer i ett nytt år. Jeg har gitt opp mål og nyttårsforsetter. Men så klarer jeg ikke å dra ned rullegardinen å late som at det ikke kommer ett nytt år heller, selv om det ofte er det som frister.  Så der det lys igjen, så er det alltids litt håp å hente  der også. Jeg klandrer meg fast i det, og de små øyeblikkene som gjør det verdt å kjempe videre og å stå i alt som gjør vondt. God søndag <3

 

Hangover

Da var julaften over for i år, er vel ikke så mye å si om den dagen – den er jo lik hvert år. Dette er faktisk første julaften vi har i nytt hus. Jeg ville ikke dra noen steder i år, og jeg fikk viljen min på det. Jeg fikk masse fint, tror jeg fikk alt jeg ønsket meg, jeg. Måtte også ta et julebilde med pus – hun er like fornøyd (og tålmodig), med det hvert år.

Etter en rolig start på dagen i går, gikk jeg meg en lang tur i vinterværet – det var mange som var ute og gikk i går, og når jeg kom hjem var det den fineste desemberhimmelen:

Resten av kvelden lå jeg på sofaen, også kom jeg meg opp igjen tilslutt for å reise på treningssenteret. Slike dager hvor det er forventet at man skal slappe av og kose seg, så prøver jeg litt for mye – det var like før jeg returnerte tilbake til sengen min på dps i går. Men jeg fikk lagt meg, og har nå våknet til andre juledag og siste helligdag. Polarekspressen står på skjermen nå (ingen jul uten den) – skal skifte straks å reise på trening, også blir det bursdagsfeiring hjemme med kalkun, som alle andre år.

Håper julen deres er bra!

Julemorgen

God jul, dere <3

Da var julaften her, den kom veldig fort for min del i år. Jeg stod opp i 11-tiden og lagde meg frokost, og siden har jeg bare vært fra og til i huset og i sofakroken sammen med pus. Hun har jeg i hvert fall savnet.

Noen bilder fra min morgen og nyeste innkjøpte pynt, et lite treet har jeg også fått meg. Og pappa hadde kjøpt julestrømpe til meg med masse proteingodteri i, men jeg orker ikke mer etter å ha spist frokost – Jeg har nå kjøkkenet fult av mat, som sikkert blir liggende til neste jul, haha.


Til tross for at jeg ikke har hatt det så bra i det siste, så kan jeg ikke klage på julaften. Jeg har tross alt en familie, noen som er glad i meg, middag som blir servert og mange pakker under treet. Ser ut som jeg har vært veldig snill i år, ikke forventet i det hele tatt egentlig.

Nå må jeg komme meg på trening – det er vel første gangen jeg er ordentlige ute av huset på julaften. Når man blir eldre, så forandrer ting seg og det har jeg virkelig merket denne julen. Når jeg kommer hjem er det nok rett i kjolen, så dere jeg ønsker dere en fin feiring i kveld, og en bra kveld som mulig til de som ikke er like glad i dag <3

Lille julaften

Hei og god fjerde søndag i advent  <3

For noen merkelige dager det har vært før jul. Jeg vet ikke helt hvor jeg har vært den siste uken, men jeg har i hvert fall ikke hatt beina plantet på jorden. Denne uken har vært ganske tøff, det er egentlig ikke så mye mer å si om det. Jeg skulle egentlig reise hjem på permisjon på fredag, men det fikk jeg ikke gjort. De andre planene jeg har hatt har såvidt vært gjennomførbare, men jeg fikk møtt en venninne i byen og dratt på julekonsert på fredag. Det senket seg en slags ro i meg etter alle møtene den dagen og konserten – det var som om alt bare var over nå.  I går var jeg i Sverige og fylte opp kjøleskapet med alt fra cottage cheese til energidrikker – alt som ikke står på kostlisten min med andre ord, men slik ble det denne gangen. Etterpå var vi på besøk hos besteforeldre og fikk møtt halve familien der før jul.  Har ikke sett mamma siden august, så det var virkelig godt å se hun igjen. De siste gavene ble også handlet inn – det skjer hvert år at det er noe jeg må gjøre i siste liten, og jeg må enda en tur ut for å handle.

Jeg begynner å få beina og hodet ned igjen nå, men jeg ser  i grunn frem til at julen er over. Håper at noen dager hjemme i egen leilighet kan gjøre at jeg får tilbake litt motivasjon, for jeg traff virkelig veggen denne gangen, og det er ikke et sted jeg vil være på. Men jeg sitter her og skriver, og det er et godt tegn.

Nå er det plutselig 23 desember, søndag og lille julaften. Jeg vet ikke hvor dagene ble av, jeg har til og med glemt å handle alkohol – at jeg har vært surrete i det siste, kom endelig som en fordel. Nå har jeg akkurat kommet fra trening – all denne julekosen gjør dessverre det slik at treningen blir opptrappet, men det får gå. Tingene mine er pakket og jeg har gjort meg klar for å reise til familien i Asker – grøt er visst en tradisjon på lille julaften. Julen hang i en trynn tråd veldig lenge, men – ble det jul i år likevel, og jeg får bare gjøre det beste ut av den nå.

Min nye romkamerat Fokus. Han er virkelig et kapittel for seg selv, men søt er han jo her han ligger 🙂

Snart er det jul

Hei!

Først: Hva i alle dager er det som har skjedd her? plutselig fikk jeg ikke logget inn på bloggen min (fordi jeg ikke kan passordet i hodet), også har blogg.no byttet til wordpress? er det noe jeg hater, så er det wordpress. Og hvor er det blitt av vennelisten? hele sjarmen med gode gamle blogg.no er borte nå, og det har vært en av grunnene til at jeg aldri har forlatt plattformen – nå vurderer jeg det, eller bare legge ned hele bloggen, sjansen er kanskje størst for at det siste skjer.

Det har det vært veldig stille her de to siste ukene – at det bare har gått to uker er veldig rart å tenke på, for det føles ut som måndesvis. Dagene og tiden går i surr.  Kan vel si at dette er en veldig merkelig førjulstid – da min innleggelse har blitt forlenget siden sist. Men vi har fått til å ha det ganske gøy i den elendigheten vi sitter i akkruat nå. Og kjøpesenteret som ligger 2 minutters gange fra sykehuset, det kan vi gå i gjennom i blinde nå. Ellers var jeg  på julemarked i Oslo forrige helg og hos søsteren min i Sarpsborg, der var vi på julemarked og handlet litt. Etter en treningsøkt hjemme returnerte jeg ganske fort tilbake til dps, og på søndagen som var jeg hos frisøren. Nå er i hvert fall sveisen og brynene klare for jul. To julekjoler er i boks, og jeg mangler én julegave jeg skal fange opp i morgen… så da blir det jul i år også!

Desembersmil fra meg til dere 🙂

Føler jeg har gjort like mye i dag, som jeg har gjort på en hel uke. Har vært på julehandling sammen med pappa, og var til og med innom Ikea. Hjemme pyntet jeg, vasket klær og leiligheten. Til lunsj ble det grøt sammen med familien, også dro jeg videre på trening. I kveld har vi feiret storesøster sin bursdag på en indisk restaurant, ikke min favoritt – men bursdagsbarnet bestemmer. Nå ligger jeg i sengen og ser på en julekalender og prøver iherdig å få tilbake julestemningen min, men det virker som den er borte – selv om jeg satt og pakket inn gaver med julemusikk i bakgrunnen i stad. Nå skal jeg sove ut i min egen seng, og i morgen har jeg ingen andre planer enn å trene!

Jaja, dere må ha en fin helg videre – så snakkes vi forhåpentligvis om ikke så lenge

Er det noen igjen her, forresten?

Desemberhelg

Den uken her har vært en berg og dal bane. Dere vet når man har latterkrampe, mens i det andre øyeblikket vil man helst vil dø. Hehe, håper egentlig ingen vet hvordan det er. Når jeg fikk eksamen på mandag, så måtte jeg ut å låne boken på biblokteket, og da gikk jeg en tur også – det var iskaldt. Jeg har ikke gått turen siden egentlig. Det har skjedd så mye på dps- jeg har blitt helt surrerte og tatt fram puslespillet igjen. Jadda. Man er ikke innlagt, før man har begynt å pusle vel. MEN NÅ HAR JEG JULEFERIE! I hvert fall fra skole…

Natt til første desember satt vi i stua med pepperkaker og julefilm på Netflix, og ble kastet i seng. Hee- ikke en første desember jeg glemmer med det første akkurat. I går tok jeg permisjon og reiste til Sarpsborg for å være med søs, hun er litt for savnet i livet om dagen altså. Min kjære søster er tross alt noe av det viktigste i livet mitt (heisann, søs) Vi reiste inn til gamlebyen i Fredrikstad, der spiste vi lunsj, så på pepperkakeutstilling og på julemarkedet.

Endelig ble det desember, jeg har jo ventet siden oktober, og tilslutt – ble det desember og jul:

Når jeg kom hjem i går kveld – pyntet jeg til jul, dette har jeg jo hatt lyst til å gjøre veldig lenge, men nå var det ikke så interessant lengre egentlig. Jeg fikk i hvert fall opp noe, så nå er det julestemning her. Det ble grøt til middag og en episode av en julekalender før jeg ufrivillig sloknet etter det. I natt har jeg sovet i 12 timer, er fremdeles litt sliten egentlig – har fått for lite søvn denne uken, så var godt å sove hjemme i natt.

Nå ser jeg på hjemme alene og har akkurat spist opp frokosten min – skal ta meg en tur ut i regnværet nå. Et lite julemarked og trening står på planen før det blir film i mitt andre hjem om dagen.

Håper dere har en fin første søndag i advent!