Stille start på ett nytt år

💛 Da har vi gått inn i 2019. 1 januar er muligens den stilleste dagen i hele året. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive 2018. Jeg har ikke oppnådd noen store ting, eller gjort noe stort, som er verdt å nevne. For jeg har egentlig hatt nok med å holde meg oppe, og det har vært min kamp i året som har tikket forbi meg og fra meg.

Jeg syns det blir vanskeligere og vanskelige å forholde seg til ett årsskifte. Det ligger forventninger og forandringer i ett nytt år. Jeg har gitt opp mål og nyttårsforsetter. Men så klarer jeg ikke å dra ned hele rullegardinen å late som at det ikke kommer ett nytt år heller – så der det er litt lys igjen, er det alltids litt håp å hente også. Jeg klandrer meg fast i dem og de små øyeblikkene som gjør det verdt å kjempe videre.

Jeg har besøkt 10 land og 2 stater midt i alt dette. Jeg har feiret bursdagen min i utlandet, for å unnslippe at det ble nok en kjip bursdag – det samme ville jeg ha gjort i går, men behandling kommer foran reiseplaner. Turene jeg har vært på er de gode minnene jeg sitter igjen med fra året som har gått, og muligens også det som har holdt meg oppe. Det er det jeg vil ta med meg videre inn i 2019 – resten er ikke så mye å ta vare på.

Jeg vil ikke si noe mer om 2018, og er veldig glad for at jeg ikke kunne se i 2017 hva som stod foran meg. 2019 tar jeg som det kommer, uten en eneste plan. Ting er som de er, ting som har skjedd kan ikke endres, og det må jeg bare innse og lære meg å leve med- også i 2019. Jeg håper dere hadde en fin feiring i går, jeg kommer til og minnes min nyttårsaften som en av de verste jeg har hatt, men samtidig en jeg aldri vil glemme. Det får bare være – det er sånn det er nå, og det er helt greit det også. Verken jul eller nyttår ble vellykket i år, og skal jeg ha et nyttårsforsett likevel – så får det bli å slutte å tilnærme at alt er så perfekt og at smil ikke nødvendigvis er et ekte smil. Fordi det er ingenting som er perfekt, verken hos meg eller deg. I morgen er det tilbake til hverdagen igjen, behandlere er tilbake fra ferie og korridorene blir fylt opp igjen etter noe som er den merkeligste «juleferien» jeg noengang har hatt.

Jeg ønsker dere uansett ett godt nyttår år, og håper starten på året ble bra🥂⭐️